Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
Ja jestem akurat po tej drugiej stronie, wiecznie za chuda, ale ostatnio (chyba po prostu z wiekiem mi to przyszło) stwierdziłam, że wcale taka paskudna nie jestem, jest we mnie kilka rzeczy, które mi się podobają. I od tej pory jakoś łatwiej mi dbać o
@srebrna_sylfa: Tu nie chodzi o to, żeby się "dołować" tylko zauważyć, że się ma problem. Zaklinanie rzeczywistości i powtarzanie sobie przed tym lustrem "piękny/a jestem" też do niczego dobrego nie prowadzi. I sorry, ale pomijając skrajne przypadki typu anoreksja to bycie trochę "za chudym" to nie jest ten poziom problemu jaki ma pani z obrazka Ulando.
zabawne, że tych od "każde ciało jest piękne" natura lubi sprzątać z planszy gdzieś kolo trzydziestki :) i przyczyna zgonu zawsze taka sama :)
@Jebecca: No chyba nie bardzo, bo jest cały ruch feministek, które próbują udowodnić, że otyłość to nie choroba, tylko każde ciało jest piękne i nalezy siebie akcpetować. To jest duża różnica- były
@WykopekNaPolEtatu: Jak trzeba pogonić ciuchy XXXXXXL to każde jest piękne.