Aktywne Wpisy

cuks +22
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Pink_Floyd +14
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,

Czy zgodziłbyś się aby Polska została przyłączona w całości do Niemiec w zamian za podniesienie standardu życia i gospodarki do takiego poziomu jaki jest w Niemczech.
Udzieliłem się wtedy jako obrońca narodu Polskiego, że przecież historia, tradycja itp.
Chciałbym z tego miejsca przeprosić moich rozmówców i przyznać im rację. Nie wiem czy to zobaczą i będą pamiętać ale dziś sam bym się pod tym podpisał.
Obrzydza mnie, że przyszło mi #!$%@?ć w tym kraju bez perspektyw. Z każdym kolejnym dniem mój zenadometr #!$%@? poza skale słysząc i widząc co się tu oddupca. W dodatku jestem chyba najbardziej #!$%@? pokoleniem (28l + kredyt na 30lat). (⇀‸↼‶)
#oswiadczenie #polska #niemcy
źródło: comment_1616588665u3X7VVjeb6cy3akHzC6eE1.jpg
Pobierz@daamianno: Dlaczego patrzysz tylko na zachód a nie na wschód?
Wykopki mają to do siebie, że potrafią się tylko użalać nad sobą jak to jest im źle w życiu, a po prawdzie każdy normalny człowiek, który coś w życiu osiągnął i nie był patusem ma fajne życie w Polsce i nie biadoli dzień w dzień jak to jest mu ciężko.
Chodzi mi o to, że wielu z nas narzeka, że jest źle. Ale jak dopytasz o konkrety to się okazuje, że WSZYSTKO jest nie tak, jedynie JA jestem w porządku. Głupi politycy, głupi urzędnicy, głupi wyborcy, głupi przedsiębiorcy. Jedynie "ja" jestem mądry.
źródło: comment_1616590724sVL0mG3YKxJunPDmbrm35F.jpg
Pobierz@daamianno: To nie #!$%@?, tylko pracuj. I nie cięzko, a mądrze.
Bardzo chętnie bym "coś" zrobił. Do polityki się niestety z charakteru nie nadaję. Jestem mało medialny i z twarzą radiową.
Wyrażam swoje zdanie głośno - takie moje prawo. Niektórzy mówią że typowy polaczek narzeka i #!$%@? i nic z tym nie robi. To odpowiedzie mi proszę co mogę zrobić? Konkretnie. Protestować na ulicy? Spiskować? Czy co? Przez wyrażenie swojej opinii już