Bardziej chodzi o samą postać Nergala. Jest dość nielubiany przez Blackmetalowców zwłaszcza (choć nie tylko) starej daty.
@Riczard: A powiesz o co chodzi? Bo generalnie w metalu już nie siedzę od czasów liceum i nie ogarniam tych dram :P Ja raczej patrzyłem na niego z perspektywy artysty, któremu ograniczana jest forma. Muzyki jego nie słuchałem ani nie słucham ;p
@TenTypZez: typ od x lat zajmuje się wyłącznie pompowaniem własnego ego, a to co wyprawia teraz to tylko kolejna odsłona tego samego spektaklu ¯\_(ツ)_/¯
@Riczard: Dopiero ty teraz napisałeś, wcześniej tylko pisali, że zły i nie dobry, więc jego walka nic nie warta, nie pisząc z jakich przyczyn nawet. Argument dalej bez sensu, bo ma rację w tej sprawie, niezależnie od tego co się myśli o jego muzyce, no ale przynajmniej wiem, że chodzi tu o jakieś kucodramy, które mnie nie interesują xd
W sumie jak jeszcze siedziałem w tej muzyce to też mnie
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
#blackmetal #bekaztwitterowychjulek
ps. lapy precz od darkthrone komuhu!!!!!!!
źródło: comment_1616418973ZscMirab76BleZ7crBQCBn.jpg
Pobierz@Riczard: A powiesz o co chodzi? Bo generalnie w metalu już nie siedzę od czasów liceum i nie ogarniam tych dram :P Ja raczej patrzyłem na niego z perspektywy artysty, któremu ograniczana jest forma. Muzyki jego nie słuchałem ani nie słucham ;p
@Ydrk: https://natemat.pl/amp/325825,nergal-sprzedaje-koszulki-vintage-internauci-twierdza-ze-to-podrobki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, tyle. Łap śm. obrazek:
źródło: comment_1616423421Cw2XaF99ngRZKfSgGlyA2G.jpg
PobierzW sumie jak jeszcze siedziałem w tej muzyce to też mnie
@TenTypZez: Piękne określenie (ʘ‿ʘ)
bo urwqiesz
ale w ramach podania sobie reki mozemy uznac ze tak wlasnie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)