Wpis z mikrobloga

@wezowy: Wait what? To jakieś oczernianie Nergala teraz jest na wykopie, które pominąłem? On jest showmanem, na scenie robi teatr, a jest za to ciągany po sądach na podstawie bzdurnego i subiektywnego przepisu, którego dawno nie powinno być. Powiedz mi, jak to nie jest słuszna walka xD
  • Odpowiedz
@TenTypZez: a to Nergal był na wykopie kiedykolwiek szanowany? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Obrazek wyciągnięty z którejś z grup na fb, śmieszy mnie z kilku powodów. Bzdurności wiadomego przepisu nie podważam, za to szczerość intencji jak najbardziej.
  • Odpowiedz
@wezowy: Nie było żadnego powodu, aby go nie szanować. Wykop nie zawsze był głosem radia maryja w polskim internecie :P No ale to jakie są intencje jego według ciebie? Bo ja to widzę że walczy o zniesienie przepisu, który go osobiście dotknął. Co w tym nieszczerego?
  • Odpowiedz
@TenTypZez: Bardziej chodzi o samą postać Nergala. Jest dość nielubiany przez Blackmetalowców zwłaszcza (choć nie tylko) starej daty.

Sam przepis oczywiście do #!$%@? tak jak wszystkie „uczuciowe” typu hejtspicze itp.
  • Odpowiedz
@TenTypZez: na tagu jest absolutna samowolka, ale musisz liczyc sie z tym ze za obrone sregala dostaniesz po lypie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

widze ze @Riczard zaczyna merytorycznie rozmaiwac, to juz nie przeszkadam szanownym panom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz