@wezowy: Wait what? To jakieś oczernianie Nergala teraz jest na wykopie, które pominąłem? On jest showmanem, na scenie robi teatr, a jest za to ciągany po sądach na podstawie bzdurnego i subiektywnego przepisu, którego dawno nie powinno być. Powiedz mi, jak to nie jest słuszna walka xD
@TenTypZez: a to Nergal był na wykopie kiedykolwiek szanowany? ( ͡º͜ʖ͡º) Obrazek wyciągnięty z którejś z grup na fb, śmieszy mnie z kilku powodów. Bzdurności wiadomego przepisu nie podważam, za to szczerość intencji jak najbardziej.
@wezowy: Nie było żadnego powodu, aby go nie szanować. Wykop nie zawsze był głosem radia maryja w polskim internecie :P No ale to jakie są intencje jego według ciebie? Bo ja to widzę że walczy o zniesienie przepisu, który go osobiście dotknął. Co w tym nieszczerego?
@Ydrk: No ale skąd taka opinia o nim? Serio pytam, tak samo jak o te nieszczere intencje. Coś się wydarzyło takiego, czy tak po prostu, bo ci się nie podoba?
@Ydrk: No nie lubimy Nergala bo tak Rydzyk w radio/Kurski w TVP powiedział, ale w zasadzie nie wiadomo czemu. Masz mentalność moherowego bereta, pozdro ;d
@TenTypZez: Stary ale bombel aka @Ydrk to rasowy brudas nie lubiący kościoła a lubiący metal. Wiec trafiłeś z pisem i rydzykiem jak kulą w płot ( ͡°͜ʖ͡°)
#blackmetal #bekaztwitterowychjulek
ps. lapy precz od darkthrone komuhu!!!!!!!
źródło: comment_1616418973ZscMirab76BleZ7crBQCBn.jpg
Pobierzźródło: comment_16164202254nF5w1pxhs9w6skJlvPxdk.jpg
PobierzObrazek wyciągnięty z którejś z grup na fb, śmieszy mnie z kilku powodów. Bzdurności wiadomego przepisu nie podważam, za to szczerość intencji jak najbardziej.
mozecie mu nawet gale #!$%@?, #!$%@? mnie to boli
@alcest: dawaj cos wiecej, bo nie wiem xD
wesoła z ciebie osoba, zostań z nami na tagu
Sam przepis oczywiście do #!$%@? tak jak wszystkie „uczuciowe” typu hejtspicze itp.
widze ze @Riczard zaczyna merytorycznie rozmaiwac, to juz nie przeszkadam szanownym panom ( ͡° ͜ʖ ͡°)