Wpis z mikrobloga

@slodziak: przeciez kuwra napisane jest ze najbardziej popularne gry w tej samej tematyce
ja p------e caly swiat, co lepsze: wot czy wt
randomowy wykopek: uhmm to są całkowicie inne gry nie ma sensu ich porównywać
  • Odpowiedz
@hamuj_sie_hamuj_sie: bo to całkiem różne gry, tak jak napisał @Przemosz to że jeździ się czołgami nie znaczy że można porównywać, chyba że chcesz też według tej logiki porównywać world of warplanes i jakiegoś sturmovika czy dcsa xD całkowicie inny feeling rozgrywki i inne zasady, po co to porównywać?
  • Odpowiedz
@kumpek20: Na jesieni wróciłem na 3 tygodnie do WOT-a. Po 2 tygodniach nawet kupiłem miesiąc premki i zacząłem grać więcej, ale nie dałem rady. To że zacząłem grać więcej tylko przyspieszyło i powiększyło irytację a irytowało mnie już wszystko: artyleria, kołowce, małe mapy, własne drużyny... Jakoś w WT się tak nie spinam.
  • Odpowiedz
@Pantokrator: Może poprawie stawia na „realizm” co nie zmienia faktu ze jest to kompletnie inny styl rozgrywki od wot w ktorym na koło ebr możesz przyjąć strzał od fv 4002 i jechać dalej. Porównanie fs nie miało na celu go obrazić poprostu pokazać kontrast.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Przemosz: A co powiesz na 105mm HEAT z 2,5kg TNT vs Zis 30, gdzie ginie 2 typków i osłona pancerna działa robi się pomarańczowa, a pojazd wesoło odjeżdża? Albo co powiesz na 75mm HE zatrzymywane przez szybę kokpitu w samolocie, bo odpowiada 13mm stali, a 75mm HE nie daje rady 12mm, choć przez taką płytę pocisk przechodził dzięki samemu impetowi, bo HE w tej grze nie przebija absolutnie niczego, tylko
  • Odpowiedz
@Pantokrator: Przecież całkowity realizm zabiłby całą zabawę w WT i ograniczył automatycznie grupę docelową. Graliby w to tylko jakieś freaki realizmu podczepiajacy sobie elektrody do ciała, żeby czuć ból identycznie jak pilot w grze, którą leci... :D
  • Odpowiedz