@mlynek_do_landrynek: no i właśnie dlatego nie ma co się podniecać, bo dzieciak nie jest prymusem. Kropki po końcu zdania też brak. A wszyscy się tym jarają, a najlepsze są komentarze, że jakby się było nauczycielką, to by postawiło się 5 xD
@szczuronap: to żadna kreatywność xD zaproszenie na uczte, "zapraszam.zeus" to kreatywność? W tym rzecz, że często takie obrazki wskazują kreatywność, a to wcale xD można pogadać, można cokolwiek zrobić, przecież nie mówię, żeby wstawiać 1,co w klasach 1-3 w ogóle nie jest wg mnie wskazane, a w ogóle to jestem za brakiem ocen w tych klasach i dawaniu nadal słoneczek i naklejek, więc chyba się trochę pomyliłeś oceniając mnie
@banjo: Odpowiedział na pytanie niekonwencjonalnie, nie sztampowo, jeśli to nie jest kreatywność to nie wiem co nią jest. To że odpowiedział nie opisowo ( jak podejrzewam 3/4 klasy) tylko zwięźle nie jest moim zdaniem problemem, zadanie tego nie wymagało.
@mlynek_do_landrynek: Takich pytań się Zeusowi nie zadaje, bo oberwiesz piorunem( ͡°͜ʖ͡°) Poza tym to oczywiste, że impreza na Olimpie (teoretycznie miejsce, gdzie zwykłemu śmiertelnikowi trudno dotrzeć- według mitologii) i przyślą podwózkę. Autorowi należy się więc wysoka ocena za znajomość mitologii greckiej( ͡°ʖ̯͡°)
@mlynek_do_landrynek: Przecież wspomniana podwózka na Olimp raczej będzie zauważalna np. pegaz i pojawi się w odpowiednim czasie, żeby spokojnie dotrzeć na ucztę. Oczywiste, nie? Poza tym, w starożytnej Grecji raczej nie obchodzono imienin( ͡°ʖ̯͡°) A jak się pojawi pegaz jak jesteś na imieninach cioci to raczej go zauważysz i ruszysz tyłek, bo bogowie są raczej kwiożerczy, gdy idzie o nieposłuszeństwo lub obrazę majestatu( ͡
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
źródło: comment_1616137536XIu7HaURoMkrSdVKkJCMw9.jpg
Pobierzźródło: comment_1616139180aAJiOLtrzKUAOxiRadCcNG.jpg
PobierzOdpowiedział na pytanie niekonwencjonalnie, nie sztampowo, jeśli to nie jest kreatywność to nie wiem co nią jest. To że odpowiedział nie opisowo ( jak podejrzewam 3/4 klasy) tylko zwięźle nie jest moim zdaniem problemem, zadanie tego nie wymagało.
Poza tym to oczywiste, że impreza na Olimpie (teoretycznie miejsce, gdzie zwykłemu śmiertelnikowi trudno dotrzeć- według mitologii) i przyślą podwózkę. Autorowi należy się więc wysoka ocena za znajomość mitologii greckiej( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poza tym, w starożytnej Grecji raczej nie obchodzono imienin( ͡° ʖ̯ ͡°) A jak się pojawi pegaz jak jesteś na imieninach cioci to raczej go zauważysz i ruszysz tyłek, bo bogowie są raczej kwiożerczy, gdy idzie o nieposłuszeństwo lub obrazę majestatu( ͡