Wpis z mikrobloga

@corsar co najlepsze to nie jest premierowy big box tylko wersja z biedry za 10 zł dostępna około 2007-2008 roku. W środku jest pudełko slim CD z płytą i instrukcja na 8-10 stron
  • Odpowiedz
@vlodek2532: Właśnie miałem to samo pisać, sam miałem taki egzemplarz z Biedronki kupiony jakoś między 2007 a 2009 rokiem. xDDD

Swoją drogą wie ktoś jak wyglądało prawdziwe, polskie wydanie premierowe z 2002 roku?
  • Odpowiedz
@MrPrado30: To ja miałem troszeczkę inne biedronkowe, bo u mnie pudełko na płyty było takie samo jak w wersji premierowej. Ale reszta (w tym instrukcja) jak w wersji z biedronki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@maciorqa: O to ciekawe, nie wiedziałem, że były dwie wersje w biedronce. Sam mam te biedronkowe w tym dużym pudełku. Ciekawe czy jest to wcześniejsze czy późniejsze wydanie ()
  • Odpowiedz
@corsar: czlowiek mlody to glupi, taką fajną pamiątke by się miało :( Brat dostał kiedyś premierową edycję, jako młode gnoje karty porwaliśmy, a połowę pogubiliśmy, pudełko od cd r-------e, jedna płyta chyba zgubiona, a ten naszyjnik widziałem chyba tylko na początku, potem też gdzieś się zgubił. Ehh, szkoda gadać.
  • Odpowiedz