Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

#mecz
To zależy niektórzy napastnicy bardziej odnajdują się w defensywnie grających klubach. Patrz taki Griezman.
@realbs: Kariery piłkarzy w obecnych czasach są "planowane" przez ich managerów. Joao błyszczał w swojej lidze i menadżer pewnie szukał mu klubu w silnej lidze ale takiego gdzie konkurencja w ataku jest mała, więc młody zawodnik z wahaniami formy będzie miał silną pozycję.
Pamiętasz Ricardo Quaresme w Barcelonie? Miał być wielkim talentem i następcą Luisa Figo a zagrał w Barcy tylko 22 mecze