Aktywne Wpisy

KladzSie +11
Wierzycie w czary i zabobony?
źródło: 1000001573
Pobierz
poorepsilon +7
Chciałabym, nie wiem, chyba po prostu nie być sobą. Nie mieć depresji, DPDR, aleksytymii i braku poczucia sensu.
Zawsze patrzę z podziwem na moje siostry, one też mają swoje problemy. Jedna ma cechy borderline, druga potrzebuje związku, bo daje jej to bezpieczeństwo, trzecia kompletnie wyparła dzieciństwo. A jednak każda z nich osiągnęła lub planuje osiągnąć konkretne kamienie milowe: mąż, dzieci, dom. Najbardziej widzę różnicę między tym, że każda z moich sióstr chce
Zawsze patrzę z podziwem na moje siostry, one też mają swoje problemy. Jedna ma cechy borderline, druga potrzebuje związku, bo daje jej to bezpieczeństwo, trzecia kompletnie wyparła dzieciństwo. A jednak każda z nich osiągnęła lub planuje osiągnąć konkretne kamienie milowe: mąż, dzieci, dom. Najbardziej widzę różnicę między tym, że każda z moich sióstr chce

Looking back, this has been so much better than just moving into a pre-made, perfect, fancy house that somebody else built for me, and doing it this way has also saved me hundreds of thousands of dollars at the same time. And even if you’re not a carpenter yourself, you can get the same benefits by understanding the human psychology at work here.
#mrmoneymustachequotes #budownictwo