Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

źródło: comment_1615779131HZKbDpMOPojZqjznFz8w8S.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Iskaryota: Mi też xD. On dalej nagrywa
Komentarz usunięty przez autora
@swistak91: ciekawostka:
źródło
@kilo-bravo: Służby rosyjskie mogą być powiązane z takimi panslavistycznymi ruchami, a przynajmniej były mocno za komuny. Dla przykładu jeden z czołowych geopolityków Kremla, Dugin jest właśnie ikoną podobnych ruchów, a jego ojciec był wysoko postawionym oficerem KGB.
Ta psychopatka za grubo wchodzi jak na początek rygodnia ( ͡° ʖ̯ ͡°)