Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888: W Korei Południowej są takie wielkie molochy przemysłowe jak Samsung, Hyundai. Nie dość, że są generatorami innowacji to jeszcze produkują od śrubek po okręty i czołgi. Nazywa się to czebol i jest to motor gospodarczy, który wbił Korę do G20. Kolega nie dostrzega sarkazmu tego mema? Problem z intelektem?
@Papudrak: nie kapliczkę, ale obrazek, nie z lampką ale głośniczkiem, nie zasilana rurociągiem o nazwie „przyjaźń” ale kabelkiem o nazwie „posłuszeństwo, i nie co świadczy o ciemnych interesach z Rosja ale głupocie Polaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czeskiNetoperek: Ktoś wiesza zdjęcia z gołymi babami, ktoś inny Jezusa a jeszcze inny idola politycznego. W wielu krajach to norma. A ten post i mój wpis to forma sarkazmu, z tej parszywej nagonki. Toż to nic innego jak zlecenie na zagrożenie.
@czeskiNetoperek: Ja też nie. Jak dobrze będziesz przyglądał się w wielu filmach z zagranicy czy starszych krajowych zobaczysz wiele obrazów politycznych bohaterów. W czasie plebiscytów zaraz po I WW na Śląsk przyjechał Angielski polityk. Tak go zafascynowała osobowość Korfanetgo, że zabrał ze sobą jego popiersie.
Ja mam np. reprodukcję filozofów. To są dla mnie bohaterowie, tak samo jak Traugut. Wielki człowiek.