Aktywne Wpisy
Kranolud +208
Ta ostatnia akcja onuc, które twierdzą, że wojna na Ukrainie jest fejkiem, bo nie ma nagrań jest najgłupszą rzeczą jaką słyszałem od początku wojny.
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Kasahara +2
Zadaj pytanie - trening, dieta, doping - odpowiem na nie w następnym vlogu :)
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Monsterekll:
Coś tam da, ale nie ma praktycznie żadnych złożonych/wielostawów praktycznie same izolacje.
Ćwiczenia dynamiczne i na czas to raczej ogólnorozwojówka niż trening siłowy.
Skończy ci się szybko ciężar jakim jesteś w stanie operować hantelkami.
Poza tym dieta.
Ja bym tego w ogóle nie robił w ten sposób (na czas, dynamiczne ruchy, gibanie ciałem) tylko normalnie 4 serie po 8-12 powtórzeń.
@walictowszystkozajete:
Trzeba mniej żreć i mieć dobre hormony/genetykę. Wystarczą podstawowe ćwiczenia.
Tu nie ma żadnej sylwetki, to normalny suchoklates jest z niskim % fat. Nawet nie ma sylwetki typu V tylko się przechylił w jedną stronę, żeby się tak zdawało.
Trochę dobił barki, triceps i klatkę czyli prawdopodobnie wyciskanie na
Komentarz usunięty przez autora
@Monsterekll:
Dobierasz obciążenie tak, żeby być w stanie wykonać poprawne techniczne ćwiczenie. Bez gibania ciałem czy podskakiwania, ruch opuszczania wolniejszy i kontrolowany. Różnie to przy progresie wygląda, czasem zrobisz 10, czasem 11, czasem 12. Jak już robisz 15 to czas dołożyć obciążenia i może być tak, że skok będzie taki, że zrobisz tym nowym tylko 8. Szczególnie jeśli to któraś
Wygladasz na przegrywke
Dodatkwoo Twoj rodzaj reakcjii tez niejako jest potwierdzeniem mojej teorii