Aktywne Wpisy

Metodzik +363
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +15
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem, że każdy profesjonalista na tym świecie, od razu zakładał firmę jak nie miał doświadczenia i klientów.
Zresztą jak słyszę o tym psuciu rynku to wyciągam popcorn i czytam komentarze. Bo aż mi się śmiać chce jak jakieś mistrze piszą nie psuj rynku, nie otwieram laptopa za 200zł/h
Gdzie jakaś babka chce, żeby ktoś jej zrobił logo dla swojej kwiaciarnia w
"Artykuł 5 ustawy Prawa przedsiębiorców mówi, że działalności gospodarczej nie stanowi działalność osoby fizycznej, jeśli przychód należny z tej działalności w żadnym miesiącu nie przekracza 50% kwoty wynagrodzenia minimalnego i jeśli ta osoba w ciągu minionych 60 miesięcy nie prowadziła działalności gospodarczej."
W jednym zarobię tysiąc, w drugim 2 - i nie robię tylko stronek, tylko też grafiki. I nie, nie biorę za każda stronę 600 zł, bo np. za restaurację z Wrocławia skasowałem 2,5 tysiąca umowa o dzieło.
Czyli jestem partaczem, bo boje się założyć firmę.
Oczywiście, że firmę założę jak będę miał świadomość, że będę miał zlecenia
A nie jak w tym momencie czasami szukam po 2 tygodnie jakiegoś zlecenia.
EDIT: jak będę miał na tyle zleceń żeby na czysto zarabiać +4000 zł to z buta zakładam firmę i rezygnuje z pracy.