Aktywne Wpisy

yogmean +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kasahara +30
101-105 kg w takiej formie, zbudowane tylko na bieganiu 3-4 razy w miesiącu. Dziś fotka przed bieganiem z żoną w zawrotnym tempie 7:00 min/km. Śmieszy mnie, ze ludzie myślą, że trzeba chodzić na siłownie aby zbudować lekko umięśnioną sylwetkę i się kiszą w tym smrodzie zamiast wyjść na powietrze
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #bieganie #fullborsukworkout
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #bieganie #fullborsukworkout
źródło: 2025-02-10 13.34.57
Pobierz

Impreza - każdy już n------y - no to zaczynam se gadać jakieś głupoty, tak o po prostu, że "ale bym wylizał cipe, mam ochote na minetkę" - normalnie przy wszystkich - a laski z imprezy bez żadnego cringe'u normalnie do mnie odpowiadają "no to twoja dziewczyna jest w kuchni". Ziom to w ogóle jakieś gadki do losowej laski (cisnąc bekę oczywiście) w stylu "ale bym ci dał o----m", a ona tylko przygryza usta i go zjada wzrokiem, gadając mojej różowej na ucho, że strasznie jej się podoba.
Jak inny znajomy, taki 4/10 próbował powiedzieć cokolwiek, to jego #rozowypasek go hamował i kazał mu zamknąć morde, mimo że jego teksty były 100 razy mniej cringowe niż nasze.
Ale o nas było tylko gadane, że "hehe, ale oni są głupi, tacy zabawni".
Twoje poczucie humoru zależy od tego jak dobry masz pysk - jak jesteś 8+/10 to możesz gadać losowe głupoty o ruchaniu, a różowe i tak będą się cieszyć.
#blackpill #redpill #przegryw #wygryw #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora