Sterydy i ich wpływ na twarz, cześć druga. :) Zdjęcie robione 3 lata później w komentarzu, przez ten czas 1,5 roku byłem na bombie. #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #sterydy
@elektryczny_pastuch: W moim szczycie przed zawodami byli 100/100/100 prop/tren/master e3d, w szczycie masy 500/700 test/deka ew, okresowo była raz meta i raz antek.
@NaglyAtakGlazurnika: Za pierwszym razem, po ponad roku niegolenia nóg, rąk, pleców używam kremu do depilacji, tego który nakładasz i ściągasz po 3-5 minutach z włosami, ale opcji nie polecam, mega dużo roboty przy tym, a efekt taki sobie i tak drugie tyle czasu idzie na poprawki.
Maszynki jednorazowe na 2-3 dni przed zawodami sprawdzają się u mnie najlepiej, wtedy zazwyczaj goli mnie Różowa i ktoś z rodziny żeby było szybciej.
Przede wszystkim uciąłbym dawki, dodał więcej środków. 500mg testa week za dużo, można by z tej puli zostawić połowę, druga polowe przeznaczyć na jakiś anabolik. Stawkę dopełniasz gh, peptydami, oralami cyklicznie, sarmami- to już wszystko w zależności od potrzeb.
Zdjęcie robione 3 lata później w komentarzu, przez ten czas 1,5 roku byłem na bombie.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#sterydy
20 na 1szym. 23 na 2gim. Dojrzales #!$%@?, a nie wina saa xD
Maszynki jednorazowe na 2-3 dni przed zawodami sprawdzają się u mnie najlepiej, wtedy zazwyczaj goli mnie Różowa i ktoś z rodziny żeby było szybciej.
Przede wszystkim uciąłbym dawki, dodał więcej środków. 500mg testa week za dużo, można by z tej puli zostawić połowę, druga polowe przeznaczyć na jakiś anabolik. Stawkę dopełniasz gh, peptydami, oralami cyklicznie, sarmami- to już wszystko w zależności od potrzeb.