Kontynuacja tematu: https://www.wykop.pl/wpis/56030933/krypto-na-dzisiaj-kryptowaluty/ Wystarczy ze nauczycie sie to rozgrywac (cup and handle). Formacja grana non stop od kilku miesiecy. Adnotacja do punktu 7. S&P i dominacja nie pozwoliły na spadek ceny przez co musiałem wchodzić wyżej (zmniejszyłem zysk, ale tak to bywa) #kryptowaluty
@plaisant: pokazalem ci analize od samego dna do samej górki. Co ci tu nie działa? Dało sie to przewidziec dokladniej? Screna historii zajmowanych pozycji ci brakuje? Wrzucam jedyny blad z tej historii z dzisiaj, za nisko ordery
@Lucio: Wpisałem Perl i wyglada na taka po 4 fali wzrostów. Ja w to nie wchodze mimo ze czesto sie myle (po prostu przyjalem taka strategie - nie wchodzic po 4 fali wzrostów nastepujacych po sobie). sprawdzmy wydarzenia... brak wydarzen, nie interesuje mnie do rozgrywania. nawet nie podchodze do analizy wykresu pod katem technicznym. ale wiadomo scenariusze moga byc odwrotne, byc moze jakis fundusz wejdzie i tyle z tej analizy.
@kml86: już myslalem ze omisego sprawdzimy, tak pogubilem skrot i sie troche napalilem bo nie gralem z dwa lata :P tych nie znam, wiec wybiore ONT to chyba ontology
@Fangu wez nie dyskutuj z wykopkami. Wrzucak analizy bo bardzo dobrze zrobione, ale wrzucone za pozno ( ͡°͜ʖ͡°) przydaloby sie tez przejzuscie fibonacci dorzucic :)
https://www.wykop.pl/wpis/56030933/krypto-na-dzisiaj-kryptowaluty/
Wystarczy ze nauczycie sie to rozgrywac (cup and handle). Formacja grana non stop od kilku miesiecy.
Adnotacja do punktu 7. S&P i dominacja nie pozwoliły na spadek ceny przez co musiałem wchodzić wyżej (zmniejszyłem zysk, ale tak to bywa)
#kryptowaluty
źródło: comment_1615320449bWOpetyzEdWvQLkWHG9EfK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wrzucam jedyny blad z tej historii z dzisiaj, za nisko ordery
źródło: comment_1615321338woqZY9j9a5DMNdl7z0KbRx.jpg
Pobierzbrak wydarzen, nie interesuje mnie do rozgrywania. nawet nie podchodze do analizy wykresu pod katem technicznym. ale wiadomo scenariusze moga byc odwrotne, byc moze jakis fundusz wejdzie i tyle z tej analizy.