Wpis z mikrobloga

• 2
to co napisałeś świadczy o poziomie polskiej polityki

@Hawajczyk Z bosakiem jest trochę inaczej bo jego brat nieźle zarabia a bosak jako polityk pomaga mu zarobić więcej. Ich rodzina też ma kasę co nie zmienia tego że Bosak dwa razy nie zdał studiów a większą karierę polityczną zaczął robić w wieku 35 lat więc wcześniej musiał się nieźle zaszaleć, szczególnie jeśli za studia płacili mu rodzice ( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz
@Radewiat: Dwa razy nie zdał studiów albo po prostu 2 razy rzucił studia z przyczyn niewiadomych - nie wchodzę w to. Z tą karierą to przesadziłeś konkretnie, przecież Bosak jak miał bodaj 23 lata to już został posłem i był znany nie tylko w środowisku narodowym. Zaliczył nawet występ w Tańcu z Gwiazdami xD
@krzywy_kanister: Ogólnie mam zasadę, że jak komuś czegoś nie udowodnią to nie ma tematu.
  • Odpowiedz
@Hawajczyk: Zartujesz sobie? Koles krecil sie przy rodzinie wszechpolskiej, teraz niby ma pensje posła oraz inne dodatki czy przywileje i pokazuje oszczednosci na poziomie miesiecznego wynagrodzenia? Ja rozumiem, ze duzo ludzi zyje z dnia na dzien ale to chyba osoby zarabiajace duzo mniejsze kwoty.
  • Odpowiedz
@krzywy_kanister: No i wciąż to nie jest żadne kręcenie wałków xD Jak znalazł legalny sposób, żeby tak wykazywać oszczędności i dochód to propsy dla niego. Jeśli nie to - tak jak już wspomniałem - do sztumu z nim.
  • Odpowiedz