Aktywne Wpisy

Vanderwill +310

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
Czy istnieją jakieś kobiety, które lubią wrażliwych mężczyzn? Niestety odziedziczyłem w genach same stereotypowe kobiece cechy i nijak nie jestem w stanie się ich wyzbyć a próbowałem udawać i robić to co samce alfa ale nie potrafię tak udawać xD to nie mój styl. Proszę nie mylić tego z byciem ciapą życiową albo płaczkiem, bo to w praktce tak nie wygląda, że siedzę 24h przed oknem i wzruszam się
źródło: pexels-josh-willink-853407
Pobierz

źródło: comment_1615039662ipMV3KWQeHb6pKN7f19vxu.jpg
PobierzDziecko nie musi być wtajemniczane DLACZEGO powinno być ostrożne wobec obcych, co jest korzystne z wielu względów. Z tego powodu o żadnej seksualizacji dzieci mowy nie ma. To właśnie kiedyś dzieci rodziców się bały - miały czuć strach przed ojcem i być posłuszne. Teraz mamy trend na wychowywanie dzieci w bezpiecznych relacjach z poszanowaniem ich godności. Ale czego my wymagany od Korwina - kretyna, z mentalnością wyjętą żywcem
Mówię jako kuc 28+ który ma rodzinę i dziecko w drodze - ma racje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
argument, że masz dziecko w drodze jest z dupy, to nie ma nic do rzeczy w tym temacie
Komentarz usunięty przez moderatora
@TantnisKrzyzowiaczek: to eliminuje cie z dyskusji, płeć z czarnej listy, zamykam temat.
po pierwsze: zakładasz w jaki sposób ja byłam wychowana - nie możesz tego wiedzieć. Poza tym, nie ma to nic do rzeczy w tej dyskusji.
po drugie: zakładasz, że nie mam poszanowania do innych - nie możesz tego wiedzieć
po trzecie: zakładasz, że skoro on ma doświadczenie w wychowywaniu dzieci, z automatu wie jak to robić DOBRZE.
Nazywam Korwina kretynem tylko dlatego, że to modelowy przykład
Jaka pokrętna logika xD