Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 240
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@calin: To, ze nie rozumiesz jego (Andrusa) dowcipu i poziomu abstrakcji, na jakim on żartuje (i uważasz go za bezbeczny), to źle świadczy co najwyżej o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Tomasz Olbratowski z RMF FM

@Inz_Karwowski: od Olbartowskiego sie o-------l. Akurat on w calym gownianym RMF ma najwiecwj RIGCZu i humoru

@AgentGRU: może i ma najwięcej z nich wszystkich, ale i tak słabo. Kiedyś faktycznie lubiłem te jego felietony. Teraz formuła już się raczej przejadła i nic nowego nie wymyślą. A te bajki dla dorosłych czy radiowcy bez cenzury to bezbek straszny, no, ale panowie w swoim zamkniętym
  • Odpowiedz
@ja_to_nie_ale_ty-to-tak: Szymon Majewski, który ostatnio zaprasza standuperów i próbuje być przy nich zabawny

Stand-up znaczy "wstań". Dziś zaprosiłem jedną z głównych kończyn wstanięcia w Polsce

(_ )

@wogx: @wogx: o kurde słyszałem raz przez przypadek audycje. Typ zaprosił Abelarda. Giza próbował normalnie gadać wtrącając żart co jakis czas, a ten bezbek "ooo.... Napoleon, Napoleon, tam szedł tam siedział" i tak co
  • Odpowiedz
@brednyk: Dosłownie każdy polski kabaret i każdy polski stand-uper. Nie wiem, co jest z tymi środowiskami nie tak, potworne gunwo są w stanie wyprodukować, każdy jeden. Jedyny polski kabaret, który mi się przyjemnie dziś ogląda, to TEY, no ale oni nie działają de facto od jakichś 2000 lat xD
  • Odpowiedz