Wpis z mikrobloga

@sanczo_spido: pamiętam za czasów szkolnych dwie polki umówiły się na honorowe solo po szkole to później okazało się że nie obowiązują żadne zasady i ta która zwyciężyła pastwiła się nad leżącą i ośmieszoną kobietką xD
  • Odpowiedz
@Canoodle: pamiętam jak za czasów szkolnych dwóch typów się na mnie rzuciło, bo pojedynczo im obu wklepałam :) to tyle z tych waszych "męskich zasad". A, i klucz: ja nigdy nie zaczynałam, tylko się broniłam- jak widać za obronę też można dostać.
  • Odpowiedz
zwyciężyła pastwiła się nad leżącą i ośmieszoną kobietką xD

@Canoodle: wiele solówek widziałem w czasach podstawowki, ale wszystkie chyba były honorowe - danie sobie po mordzie - jak ktorys wymiekal i poddawal walke to koniec. jak walczyli zaciekle w parterze, jakies silowanie, zapasy, bicie ale nigdy nie widzialem, zeby ktos kopal lezacego
  • Odpowiedz
@agaciksa: co mnie ciekawi to czy w twojej opowieści były smoki?
Bo rzeczywistość niestety jest zupełnie odmienna.
O ile w przypadku agresji mężczyzny nad kobietą można spodziewać się pomocy dla płci pięknej to w przypadku znęcania się kobiet nad mężczyznami można spodziewać się jedynie kumulacji szyderstwa ze strony osób postronnych i to jest smutne
  • Odpowiedz
@Canoodle: i mam Ci teraz udowodnić że nie jestem słoniem? aha XD były tam smoki, jednorożce i pegazy, a moi oprawcy mam nadzieję, że zdychają teraz w męczarniach :)))))
  • Odpowiedz
@agaciksa: ja to wiem i ty to wiesz że gdyby dwóch chłopców chciało Ci coś zrobić w szkole to dyrektor placówki prawdziwy bialorycerz zrobiłby im takie problemy że całej szkoła by się zastanowiła nad traktowaniem pięknych kobiet. No więc o co chodzi?
  • Odpowiedz
@Pesa_elf: W sumie jak teraz o tym myślę, to gdy faceci zachowują sie jak koguty odgrywając show pt. "kto okaże się większym maderfakerem casanova" przed kobietami, to też mnie to irytuje. Trochę analogiczna sytuacja z prezentowaniem wdzięków przez kobietę ;d
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@TenTypZez: nie każdy ja tam p------e popisy i siedzę z boku obserwując jak to komicznie wygląda. Warto obserwować okolice boksera koło 22 w każdym pubie czy barze jak się zaczyna festiwal s----------a i sebkowania ile kto wyciska na gruszce xD
  • Odpowiedz
@agaciksa: chcę ci napisać tylko że przez takie zmyślone wpisy napędzasz spiralę nienawiści, bo prawdziwą naturą mężczyzn nie jest czepianie się wszystkiego i dowalanie kobietom, my was potrzebujemy, chociażby do rodzenia dzieci. Chcemy was szanować, ale kiedy wy nie szanujecie każdego mężczyzny a jedynie tych którzy są "na poziomie" czyli z zasobnym portfelem i "z klasą" czyli którzy potrafią zasponsorować to tak naprawdę same dostajecie po dupie.
Kiedyś przeważająca większość
C.....e - @agaciksa: chcę ci napisać tylko że przez takie zmyślone wpisy napędzasz sp...

źródło: comment_1614936890m5p2A7Lb9i6AlVrrxyF8FE.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Canoodle: no to fajnie, że potrzebujecie kobiety i dziecka do sensu życia (wtf?) serio? Na pewno nie ma innych możliwości? Dlaczego wymagasz czegoś od obcych ludzi zamiast samemu się ogarnąć i zrzucasz za to winę na jakieś grupy. Pierwszy komentarz napisałam dlatego, bo ktoś napisał, że mężczyźni to mają zasady, na co mocno prychłam, bo żaden z takich "absolutnych" tekstów nie jest prawdziwy. Skończyłam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Canoodle: Nie wiem kto cię wypuścił z tagu przegryw ale to był błąd, co ty za p---------e odstawiasz pod tym wpisem to szok xD
  • Odpowiedz