Aktywne Wpisy

Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
#gotujzwykopem
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
Co byście dodali jeszcze do kebsika (polecam sosik czosnkowo miętowy). Nie ma na zdjęciu ale fetka jeszcze będzie. Zepsuł się piekarnik z indukcją, więc nie miałem jak gemüse zrobić niestety. Jakieś pomysły Mirki i Mirabelki?
źródło: 1000026040
Pobierz

#logikarozowychpaskow #takaprawda #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1614926361mhGAgnsozPqcBKktyiUf5c.jpg
PobierzNie jestem taka jak inne
O tym samym pomyślałem
źródło: comment_1614931788h7Dwp7oFesDMhZ2C2eFuso.jpg
Pobierzźródło: comment_1614931835Z43g9fmwC2zzKqxjczSPX9.jpg
Pobierz@Canoodle: wiele solówek widziałem w czasach podstawowki, ale wszystkie chyba były honorowe - danie sobie po mordzie - jak ktorys wymiekal i poddawal walke to koniec. jak walczyli zaciekle w parterze, jakies silowanie, zapasy, bicie ale nigdy nie widzialem, zeby ktos kopal lezacego
Bo rzeczywistość niestety jest zupełnie odmienna.
O ile w przypadku agresji mężczyzny nad kobietą można spodziewać się pomocy dla płci pięknej to w przypadku znęcania się kobiet nad mężczyznami można spodziewać się jedynie kumulacji szyderstwa ze strony osób postronnych i to jest smutne
źródło: comment_1614936980kRupSptLllg4VarHW8nQcB.jpg
PobierzKiedyś przeważająca większość
źródło: comment_1614936890m5p2A7Lb9i6AlVrrxyF8FE.jpg
Pobierz