Wpis z mikrobloga

@MarianoaItaliano: Ale fajnie się złożyło. Akurat w 2008 chodziłem z miasteczka w warmińsko-mazurskim do takiej maniurki na wieś, mieszkała w identycznym bloku. Rwała do mnie, ale jakoś nie byłem zainteresowany, chodziłem tam na tanie wina z nią i nawet jej nie puknąłem. Sporo takich akcji miałem gdzie nie umiałem chyba odczytać znaków Dobre wspomnienie mi wpadło, dzięki.
  • Odpowiedz
@amyaitch: wołam bo mnie ładnie na simawce wypromowałaś, wszedłem a tam prawie 500 lajków - może chcesz sobie pobrać to co wyżej żeby więcej screenshotów porobić i wrzucić na społeczność? :) Na FB mam konto imienne a nie chciałbym za bardzo być wiązany z ''MarianoaItaliano'' ze względów min. zawodowych bo za dużo tu o mnie wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano: Kurde marudzę, ale wysłałbys tylko paczkę CC? XD boje się namieszać w grze podmienianiem plików, bo jestem simsomaniakiem od 2006 i dobrze wiem jak łatwo jest rozwalić Simsy 2 jednym kliknięciem XD
  • Odpowiedz
@whiteglove: to w takim razie dodaj do jednego folderu z CC te moje collections i zobacz czy pójdzie - sorki ale ja nie mam tego posortowanego co jest co, za dużo tego pobrałem żeby się w tym odnaleźć, jedna meblościanka to z 10 plików xD
  • Odpowiedz