Wpis z mikrobloga

Fakt jak bardzo niscy faceci są w głebokiej ewolucyjnej dupie dobrze obrazuje kierunek ewolucji wszystkich żyjących w przeszłości istot żywych.

Niezależnie od ery geologicznej, szczebla taksonomicznego, nie ważne czy mowa o stawonogach z paleozoiku, gadach z mezozoiku czy ssakach z kenozoiku, wszystkie istoty żywe miały tendencje do zwiększania swoich rozmiarów z czasem. Można pod to nawet podciągnąć powstawanie pierwszych organizmów wielokomórkowych z organizmów jednokomórkowych.

Trend ten odwracał się tylko wtedy gdy gatunek tracił dominującą pozycje w łanuchu pokarmowym lub w wyniku katastrof kosmicznych. Zwykły głód to zbyt mało(widać to dobrze po ludziach którym jedzenia brakowalo przez większość historii, mimo to srednia wzrostu nadal rosła). Nawet jednak katastrofy kosmiczne odwracaly ten trend na bardzo krótko, bardzo szybko wyścig o wzrost zaczynał sie na nowo.
Można więc wysnuć z tego wniosek że bycie manletem to tylko niewygodna konieczność.

Mogłoby się wydawać że wraz z zniknięciem wielkich ssaków tendencja zmieniła się ale to nie prawda. Ich paleczkę jako dominujący gatunek przejeli ludzie, których wzrost nieustannie rośnie.

Nic więc dziwnego że przeciętna polka ma takiego p*erdolca na punkcie wzrostu. To po prostu część jej dna, które ma od czasów gdy była jeszcze jednokomórkowym pantofelkiem. Gdyby sie dało to sprawdzić to moglbym sie zalozyc o pieniadze, ze gdyby paleoziczne gigaważki umialy mówić to dowiedzielibysmy sie od nich że jak twoja rozpiętość skrzydeł wynosi mniej niż 2m to masz nie pisać

#przegryw #przegryw #biologia #wzrost #blackpill #przemysleniazdupy #dziewczynybeztabu #p0lka #ewolucja #zwierzaczki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #tinder
A.....j - Fakt jak bardzo niscy faceci są w głebokiej ewolucyjnej dupie dobrze obrazu...

źródło: comment_1614769456iqaLT6err9BB7itlrq5AKr.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej: > czesc z wychowania

i to "wychowanie" czyli innymi słowy wpływy środowiskowe nie kończy się wcale w wieku 10 lat, dorosły facet wciąż może to poprawiać, oczywiście całej osobowości nie zmienisz bo część jest niezmienialna, natomiast zmienialna część daje wystarczające pole do popisu, przy odpowiednio dużym wysiłku. Wpływy środowiskowe są raczej takie, że dominuje nie wychodzenie przed szereg dlatego warto pisać komentarze jak moje które ten beton nieco rozkruszają.
  • Odpowiedz
@Brzychczy: Daj jakis przyklad osoby ktora sie zmienila i nie miala dobrego wygladu.

Tym bardziej nie warto pogrążać ludzi w #!$%@? jeśli droga do wyjścia z niego - choć wyboista - istnieje. Czy jest dostępna dla każdego?

Na czym niby polega to pograzanie?
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej: > Daj jakis przyklad osoby ktora sie zmienila i nie miala dobrego wygladu.

Wątpię byśmy mieli wspólnych znajomych więc nie miałbyś jak tego sprawdzić

Na czym niby polega to pograzanie?

choćby na pisaniu kłamstw w stylu "tak bez heheszkow 180 to ostatni gwizdek w 2021 ale juz niedlugo" i wmawianiu że to prawda, jest to wpływ środowiskowy skutkujących zmniejszaniem motywacji do pracy nad sobą
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej: > czyli nie masz przykladow.

Mam przykłady, Ty nie masz możliwości ich zweryfikowania ¯_(ツ)_/¯

Jakie to klamstwo? Przeciez to fakty, wystarczy popatrzec na wybory kobiet.

Przecież sam chwilę potem przyznałeś, że to kłamstwo a nie fakty, pisząc "no fakt, dobry frejm i wysoko androgenizowana twarz moze uratowac karla ponizej 180 ale te cechy wtedy musza byc gruuubo powyzej przecietnej." Przyznałeś, że nie miałeś racji, teraz nagle twierdzisz że cały
  • Odpowiedz
@Brzychczy: a ilu niskich facetow sie lapie w te kryteria? W praktyce to masz game over, moze jeden niziolek na 10 000 sie zalapie. Potraktuj to wiec jak skrot myslowy.

Ja tez znam takich co im sie udalo ale zupelnym przypadkiem byli bardzo wysocy lub bardzo przystojni.
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej: > Potraktuj to wiec jak skrot myslowy.

"jakie kłamstwo? to tylko skrót myślowy xD"

W praktyce to masz game over, moze jeden niziolek na 10 000 sie zalapie.

jeden facet poniżej 180 cm na dziesięć tysięcy takich ma według Ciebie szanse na wyrwanie fajnej laski i zbudowanie z nią fajnej relacji? my chyba w jakichś światach równoległych żyjemy i wykop nas łączy przez błąd w matriksie. Twój jest #!$%@?,
  • Odpowiedz
@Brzychczy: klamstwem jest ze 185 to granica czlowieczenstwa w oczach kobiet - to hiperbola, chociaz gdyby sugerowac sie tym co niektore kobiety pisza to nawet nie.

Klamstwem nie jest ze ponizej 180, bedac tylko normalnym w innych aspektach masz game over w relacjach damsko meskich.

my chyba w jakichś światach równoległych

Tak wiem, w twoim swiecie wystarczy wyjsc na ulice zeby spotkać hordy manletow z zakolami z dziewczynami.
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej: "Klamstwem nie jest ze ponizej 180, bedac tylko normalnym w innych aspektach masz game over w relacjach damsko meskich."

tutaj jestem gotów się zgodzić choć "normalność" jest dość względna, inne aspekty u tego samego faceta jedna laska oceni na 5/10, druga na 7/10, trzecia na 3/10. Będąc tylko normalnym w innych aspektach trzeba mieć trochę szczęścia, ale z drugiej strony wybicie się ponad normalność w aspektach pozatwarzowych i pozawzrostowych
  • Odpowiedz
@Brzychczy: inne najwazniejsze rzeczy w kontaktach z kobietami czyli frejm i morda, tez zaleza od genetyki. Duza czesc osobowości tez zalezy od genow i innych niezmienialnych czynnikow co wyzej juz ustalilismy. Inteligencja zalezy glownie od genow.
Wybicie sie w innych aspektach jest wiec utrudnione, podczas gdy dla konkurencji z dobrymi genami jest ulatwione.

jasno przyznaje, że są to nieczęste sytuacje, choć moim zdaniem 178cm to żaden tam manlet.

Skoro sie
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej:

Duza czesc osobowości tez zalezy od genow i innych niezmienialnych czynnikow co wyzej juz ustalilismy

niby ustaliliśmy ale to nie ma wartości użytkowej, jakbym sobie kiedyś ubzdurał, że moje problemy wynikają z rzeczy niezmienialnych to bym nie miał motywacji do podejmowania akcji, które kończyły się dla mnie fajnymi
  • Odpowiedz
@Brzychczy:

to bym nie miał motywacji do podejmowania akcji, które kończyły się dla mnie fajnymi relacjami.

Proste pytanie, ile z mordy na 10 i jaki wzrost?

Atrakcyjnych 178cm z dziewczynami widać już
  • Odpowiedz
@Azja_Tuhajbej:

Proste pytanie, ile z mordy na 10 i jaki wzrost?

180cm, z mordy ze znanych ludzi to najbliżej mi do Charlie Daya to sobie sam oceń, no i nie używam tinderów, zagaduje prawie zawsze na
  • Odpowiedz
@Brzychczy: oczywiscie ze lubia bo frajer zadarmo podbija ego ale to nie znaczy ze cos z tego bedzie. Przy czym jak bedziesz ponizej 5/10 to predzej zadzwonia na policje.

niekoniecznie xd

Koniecznie.

laski lubią też gdy facet

Laski lubia jak facet jest przystojny, ewentualnie bogaty, a najlepiej przystojny i bogaty, reszta ma marginalne znaczenie
  • Odpowiedz