Aktywne Wpisy

greedy_critic +230
Baba pokłóciła się z mężem.
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
Baba sama wysiadła z samochodu nocą, bez kurtki, na mrozie.
Baba sama poszła nie wiadomo gdzie.
3 dni później znaleziono jej ciało.
I z jakiegoś powodu to JEGO wina i ludzie pytają „czemu to zrobił?” ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki
źródło: image_picker_BC449A90-FAB4-4743-80FB-C0B584176606-28700-0000263E5855C2BC
PobierzDopiero dziś udało się spotkać u notariusza ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli kontynuacja wpisu jak wystrychnąć na dudka pośrednika nieruchomości
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
W skrócie:
- znaleźliśmy ogłoszenie fajnego mieszkania na necie, umawiamy się na spotkanie
- na oglądaniu mieszkania są właściciele i pośrednik (który nie przedstawia się i nic nie robi)
- spoko, pasuje, dwa dni później z właścicielami (i pośrednikiem stojącym
źródło: W-czym-moz%CC%87e-pomo%CC%81c-Ci-notariusz-urban.one-min-scaled-2360x1036_c
Pobierz

Podczas wyszukiwania programu Revit na stronie Autodesk rozpocząłem uzupełnianie na stronie kilku wierszy, aby otrzymać klucz do programu [typ szkoły/uczelni oraz nazwa uczelni] problem polega na tym, że z listy do wyboru miałem nazwę mojej uczelni oraz pełną nazwę mojej uczelni wraz z patronem.
Na początku wybrałem tą dłuższą opcję po wysłaniu zdjęć mojej legitymacji studenckiej dostałem komunikat, że błąd strony.
Postanowiłem więc wybrać tą krótszą nazwę uczelni, po wysłaniu zdjęć na maila doszła wiadomość:
A rok temu podczas pobierania Autocada zdjęcia mojej legitymacji studenckiej wystarczyło.
Myślałem, że jakiś błąd zrobiłem nowe zdjęcie i wysłałem i mam ten sam komunikat a co za tym idzie z 3 prób została mi tylko 1. Jak próbowałem wybrać moją uczelnię z pełną nazwą strona automatycznie otwiera się już na opcji wysłania zdjęć z tą ostatnią próbą.
Moje pytanie brzmi czy jeśli wyślę teraz np potwierdzenie z dziekanatu wydziału, że jestem studentem, a strona i tak mnie nie puści to czy stracę już możliwość pobrania Revita? Czy dopiero po wykorzystaniu ostatniego podejścia strona "zaskoczy" od nowa i będę mógł wyszukać ponownie moją uczelnię?
#autodesk #revit #autocad
https://knowledge.autodesk.com/contact-support