Wpis z mikrobloga

Witam, chcę pobrać sobie program Revit jako student mam pobrany od roku program Autocad.
Podczas wyszukiwania programu Revit na stronie Autodesk rozpocząłem uzupełnianie na stronie kilku wierszy, aby otrzymać klucz do programu [typ szkoły/uczelni oraz nazwa uczelni] problem polega na tym, że z listy do wyboru miałem nazwę mojej uczelni oraz pełną nazwę mojej uczelni wraz z patronem.

Na początku wybrałem tą dłuższą opcję po wysłaniu zdjęć mojej legitymacji studenckiej dostałem komunikat, że błąd strony.

Postanowiłem więc wybrać tą krótszą nazwę uczelni, po wysłaniu zdjęć na maila doszła wiadomość:

Thanks for submitting your documentation. Unfortunately, we’ve been unable to confirm your eligibility for educational access to Autodesk products. During the review process it was determined: The document is insufficient for establishing eligibility for this offer.

A rok temu podczas pobierania Autocada zdjęcia mojej legitymacji studenckiej wystarczyło.
Myślałem, że jakiś błąd zrobiłem nowe zdjęcie i wysłałem i mam ten sam komunikat a co za tym idzie z 3 prób została mi tylko 1. Jak próbowałem wybrać moją uczelnię z pełną nazwą strona automatycznie otwiera się już na opcji wysłania zdjęć z tą ostatnią próbą.

Moje pytanie brzmi czy jeśli wyślę teraz np potwierdzenie z dziekanatu wydziału, że jestem studentem, a strona i tak mnie nie puści to czy stracę już możliwość pobrania Revita? Czy dopiero po wykorzystaniu ostatniego podejścia strona "zaskoczy" od nowa i będę mógł wyszukać ponownie moją uczelnię?

#autodesk #revit #autocad
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach