Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to życz im by żyli w państwie stworzonym przez Konfederację.

@Kozajsza: dziękuje, nie mam dzisiaj urodzin, ale za to dostałem najpiękniejsze życzenia jakie mnie spotkały w tym roku :3
Do reszty tego lewackiego gniota się nawet nie odnoszę, szkoda mojego czasu
  • Odpowiedz
@Kozajsza: No trochę jednak manipulujesz xD. Chiny zaczynały od poziomu łowienia ryb w rzece a w 30 lat maja myśliwce 5 generacji, wybierają sie na Marsa, największe projekty drogowe i deweloperskie są u nich. Tam jednoczenie za naszego szycia wydarzyło sie tyle cudów ze starczy na oranie lewaków gospodarczo do końca życia ¯\(ツ)/¯. Mowię ci raz jeszcze obecnie Chińczyk średnio i to licząc razem z wioskami gdzieś w
  • Odpowiedz
Tam jednoczenie za naszego szycia wydarzyło sie tyle cudów ze starczy na oranie lewaków gospodarczo

@Furiat: Ty weź najpierw zaoraj słownik i książkę do języka Polskiego. Potem weź się za czytanie, to może zrozumiesz czemu przywoływanie totalitarnego kraju komunistycznego z elementami wolnorynkowymi jako przykładu na oranie lewaków wyczerpuje zapas głupoty na cały miesiąc.

Czy jednak żadne lewackie p---------e nie zastąpi ciężkiej pracy xD

Inteligentny człowiek pracuje mądrze, głupi osioł ciężko
  • Odpowiedz
Mnie bardziej śmieszy, że w wymarzonym świecie Konfederacji, Krzysztof Bosak skończyłby prawdopodobnie jako bezdomny.

@redo123: albo nadwerężałby odbytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kozajsza: meh. Zero odniesienia do faktów i zagadnienia. Typowe dla lewicy. Jako ze wszystko to juz sie zadziało to wytłumaczę najprościej i najkrócej jak sie da.

Okazało się na próbce ponad 1 miliardowego kraju (na ziemi jest około 7mld ludzi) ze w przeciągu 1 pokolenia, bez minimalnej, bez kodeksu pracy bez olbrzymich podatków powstała atomowa potęga gospodarcza która ma prawdziwy i realny wpływ na losy świata. Kraj ten pod względem
  • Odpowiedz