Aktywne Wpisy

MajaEris +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +36
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz

@Kozajsza: dziękuje, nie mam dzisiaj urodzin, ale za to dostałem najpiękniejsze życzenia jakie mnie spotkały w tym roku :3
Do reszty tego lewackiego gniota się nawet nie odnoszę, szkoda mojego czasu
źródło: comment_16146786323uANA3grV4kDPRcsfD6RSR.jpg
Pobierzzrób spin off o dziewczynie głównego bohatera, która poszła do więzienia za aborcję z dodatkową karą chłosty za tęczową torebkę
@Ojciec_Slabeusz: O kim? XD
@Furiat: Ty weź najpierw zaoraj słownik i książkę do języka Polskiego. Potem weź się za czytanie, to może zrozumiesz czemu przywoływanie totalitarnego kraju komunistycznego z elementami wolnorynkowymi jako przykładu na oranie lewaków wyczerpuje zapas głupoty na cały miesiąc.
Inteligentny człowiek pracuje mądrze, głupi osioł ciężko
@redo123: albo nadwerężałby odbytu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1614689784J5F81KuFFqe3YJLKB1fBK7.jpg
PobierzOkazało się na próbce ponad 1 miliardowego kraju (na ziemi jest około 7mld ludzi) ze w przeciągu 1 pokolenia, bez minimalnej, bez kodeksu pracy bez olbrzymich podatków powstała atomowa potęga gospodarcza która ma prawdziwy i realny wpływ na losy świata. Kraj ten pod względem