Aktywne Wpisy

vieniasn +80
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +169
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
źródło: zeb
Pobierz

źródło: comment_1614671646sLa0ehyLxfTtXSunFgpVDi.jpg
PobierzAmatorka w domku jednorodzinnym albo w obiekcie usługowym. W blokach , jak weszło CO w podłodze, to grzejniki były już nowoczesne. Poza tym brakuje zaworu ze skalą, który jest w blokach obowiązkowy
@wezsepigulke:
Niezupełnie.
Jak się przypatrzeć dokładnie, to można wywnioskować, co tu
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie:
Jakie CO w podłodze, przecież tu jest "pion" ?
Masz rację pion. Zmyliłem się bo w blokach pion idzie od podłogi do sufitu, nawet w ostatnim piętrze
@Franzowaty:
Dodajmy jeszcze, że zrobiono to źle, i teraz - prawdopodobnie - grzejnik nie grzeje w ogóle, bo woda go sobie po prostu swobodnie omija :) (czerwona kreska).
Żeby to działało zgodnie z (prawdopodobną) intencją, to musiałby być jeszcze dołożony jeden zaworek w miejscu zaznaczonym
źródło: comment_1614674421gCqYhI3PbXtOCTIKN4Ixlr.jpg
Pobierz