@Nizax: To wygląda jak "Ślub od pierwszego wejrzenia" realizowany przez okoliczny MOPS. K---a no, jestem chujem a tak serio to chcę żeby oni byli szczęśliwi. Chciałbym jednak poznać prawdziwą historię tej pary.
@nieocenzurowany88: tak mi się przypomniało w kontekście Elbląga, graliśmy w Katowicach jakiś koncert, no po koncercie knajpa, i w tej knajpie podbija jakiś typ, napruty jak stodoła, ledwo co łaził na nogach, "fajnie gracie, skąd jesteście", żeby nie było niedomówień, powiedziałem, "stąd ze śląska", ten zaczął swoje "Ale z Zabrza, Katowic, Bytomia skąd?" - z Elbląga "a to fajnie" xD
warto wspomnieć, że Agnieszka, mimo że ma dopiero 35+ lat, jest już babcią i ma 4 letnią wnuczkę. Wnuczka jest starsza od najmłodszego syna Agi. Córka to ta świadkowa z wesela.
warto wspomnieć, że Agnieszka, mimo że ma dopiero 35+ lat, jest już babcią i ma 4 letnią wnuczkę. Wnuczka jest starsza od najmłodszego syna Agi. Córka to ta świadkowa z wesela.
@Lieutenant_Drunk: No tak, ale skoro w filmie mówią, że zapraszają na ślub, który odbędzie się w 2020 roku, to jakby, ze skomplikowanych obliczeń wynika, że w tym roku jest pierwsza rocznica. ;)
Wszystkiego najlepszego!!!
#imprezyelblag #wesele #pijzwykopem
- z Elbląga
"a to fajnie" xD
"SZYPKOO bo ona ciężka jest" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Theos: A Bartek jest rocznik '93 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora