Wpis z mikrobloga

@thisismaddnes: niedawno wyszedł moj kuzyn ktory swoje odsiedział i przy piwku zgadało się o Komendzie. nie wiem na ile jest w tym prawdy a na ile to typowe ploty, ale ja na jego miejscu 2dnia juz bym sie załatwił.
za żaden hajs nikt z nas by tam nie chciał siedziec (tu juz nie mowie o komendzie a ogolnie)
  • Odpowiedz
Nawet jakby wybudował sobie teraz dom za 5 mln i postawił Ferrari w garażu

@thisismaddnes: Ludzi serio zaspokaja samo to że mają gdzie mieszkać i w czym jeździć? Gdybym nie miał żadnych zainteresowań to nie potrzebowałbym żadnych pieniędzy praktycznie bo nawet najdroższe życie w taki sposób to wegetacja i równie dobrze można to robić tanio.
Na chwilę obecną żeby pokryć wszystko co bym chciał zrobić w ramach swoich zainteresowań to
  • Odpowiedz
@wychilloutowany: Takich ludzi Komenda powinien namierzać i podawać do sądu o naruszenie dóbr osobistych. Serio. Są pewne granice a pisanie tak o kimś kto dostał 18 lat wyroku spędzając najlepsze lata w pierdlu za niewinność to obraza najgorszego kalibru.
  • Odpowiedz
@wychilloutowany: Dla kilkunastu milionów Polaków życie to pobudka o 6.00, robota, powrót do domu, robota w domu, kartofle na obiad, wieczorem serwis informacyjny i spać, ostatnie wakacje lepsze niż wyjazd na weekend do Mielna to jeszcze w latach 80., a ostatni raz w kinie albo teatrze to na wycieczce szkolnej w 1978. To w sumie jak odsiadka.
  • Odpowiedz
też bym poszedł. Przez 25 lat życia i tak nic nie osiągnąłem, ani nie spotkało mnie nic fajnego(nie mówiąc już o tym, że nic nie uzbierałem pieniędzy)

@Szr1h: może i byś poszedł gdybys dostał gwarancje ze po 18 latach ktoś ci wypłaci po milionie za rok tu się zgodze. Komenda poszedł siedzieć za niewinność w każdy jeden dzień swojego życia mając w głowie niesprawiedliwość jaka go spotkała i życie jakie
  • Odpowiedz
@thisismaddnes ja tk wogole nie rozumiem czemu ci więźniowie ruchają się w dupe. Ci k---a wielcy pato patrioci, i anty-lgbt sami wala w dupe drugiego chłopa.
Jak dla mnie takie zwierzęta nie powinny wogole wychodzić na wolność robiąc to z kimś kto nie wyraża na to zgody, wtf wogole
  • Odpowiedz