Wpis z mikrobloga

@wychilloutowany: @Init0: z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć myślenie takich ludzi.
wyobraź sobie że pracujesz za minimalną, wracasz z kołchozu po 10 godzinach roboty, musisz opłacić rachunki, kupić jedzenie i żyjesz od 1 do pierwszego tylko i wyłącznie pracą, bez żadnych przyjemności ani siły na cokolwiek.
myślę że sporo by się znalazło osób którzy poświęcili by 18 lat takiego życia za x milionów złotych.
@korni007 > ja tk wogole nie rozumiem czemu ci więźniowie ruchają się w dupe

Niekoniecznie robią to swoim sprzętem. Dwóch trzyma, trzeci "przecwela" delikwenta jakimś przedmiotem. Wszystko żeby upodlić a nie żeby skorzystać seksualnie. Druga sprawa, że teraz np. gwałciciele są bardzo dobrze chronieni i żadnemu się krzywda nie dzieje bo siedzi na oddzielnym pawilonie z podobnymi sobie. Jeśli nie kozaczy to administracja SW nie robi problemów i nie wrzuca takiego gościa
@notavailable dlatego taka patologię powinno się pałować, ścierwo #!$%@?, gorzej jak #!$%@? dzieci w przedszkolu.... Upodlic #!$%@? XD niech do kamieniołomow #!$%@?ą nieroby zarobić na swoje utrzymanie.
@przemek112 Kolacje przy świecach, jazda konna z do białego rana (oczywiście z instruktorem, lub instruktorami jeździectwa), potem wspólne śniadanie, spacerek, obiadek.. potem znowu kolacja przy świecach z przyjaciółmi i kolejna rozrywka jeździecka. I tak 365 dni w roku, przez 18 lat.
No kurła ŻYĆ NIE UMIERAĆ, a potem jeszcze zapłacą za wszelkie atrakcje.

( _)()

Ludzie to qrwy.
@korni007 wypuściłbyś gwałciciela do pracy w kamieniołomach? Albo mordercę? Ja osobiście nie. Gdzieś w 2016-2017r. weszło rozporządzenie albo przykaz z ministerstwa sprawiedliwości, że żaden osadzony skazany na morderstwo nie może pracować na wolności. Wcześniej taki, który odsiedział powiedzmy 20lat z 25 i nie sprawiał problemów pracował na wolności w godnych warunkach. Teraz nie ma takiej możliwości. Ale osobiście spotkałem się z wieloma mordercami, którzy raz na półtora miesiąca chodzili na 3 lub