Aktywne Wpisy

t3tris +352
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +176
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Tragedia, jak to kolega z pracy powiedział, kolejne niekochane dzieci będą się rodzić żeby podatków nie płacić.
Więc jeżeli ktoś chce mieć dzieci to będzie w e-puap składał wniosek (koniecznie z podpisem kwalifikowanym) i będzie mu przydzielana kobieta gotowa do zapłodnienia.
A tak naprawdę jest to podatek na brzydkich ludzi. Tak z 60 lat temu był taki jeden co brzydkich (np z
@siemankooo: chyba jak miałeś ojca w PZPR
@siemankooo: spokojnie, będzie grupa wyjątków i rekompensat. Prezesi posiadający kota, siostry zakonne i księża którzy nie chcą się przyznać.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zreszta wystarczyło, że zona lub mąż był z innego miasta i już przyspieszało. Tata jak przyjechał na sląsk to 3 lata mieszkał u ciotki i potem dostał mieszkanie zakładowe,
Czyli choćby wszystkie kobiety powychodziły za mąż, to i tak zostaje gwarantowane kilkaset tysięcy płatników takiego podatku. I mam przeczucie graniczące z pewnością, że oni o tym doskonale wiedzą.
Ja nie wiem czy w innym PRLu czy w tym samym, ale na podstawie dwóch przypadów trudno sobie wyrobić opinię. A to, że czekali w 88 rok na mieszkanie nie oznacza, że nie mieli założonej od 10 lat książeczki mieszkaniowej. A czy należeli
@siemankooo: *ci