Wpis z mikrobloga

To wyszedł w końcu czy nie? Skazany z drugim typem na początku stycznia 2008 na 15 lat, skrócone do 13, to albo wyszedł, albo wyjdzie lada dzień. Czytałem że była jeszcze sprawa gróźb na sali sądowej wobec ofiary i sędziny, i kondziu mógł dostać jeszcze dwa lata w bonusie, ale na ten temat cisza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kapitalis: może i nie wyszedł jeszcze, ale pamiętam czasy, gdy o tej sprawie było dosyć głośno i była relacjonowana w mediach niejako "na żywo", a tutaj już niedługo gość na wolności.
  • Odpowiedz
@Tryt_on @sindram @johnkashtan patrzac po roczniku musial to byc rok 2007 chyba styczen, typ jest z mojego rocznika (chodzil do rownoleglej klasy) a stalo sie to jak mial 16 lat. skazany w wieku 17 lat po ponad roku w areszcie. Slyszalem jakis czas temu na osiedlu ze juz wyszedl wczesniej(ze 2 lata temu?) poza tym jego ofiara nadal mieszka w najblizszym sasiedztwie (ten sam blok?) @klamkaodokna jak sie
  • Odpowiedz
@Konrad1007: Jak dowiesz się czegoś konkretnego to daj znać. Ja dla przykładu w podstawówce chodziłem do jednej klasy z przyszłym mordercą. Każdy wiedział, że prędzej czy później zrobi komuś krzywdę i zrobił:(
  • Odpowiedz