Wpis z mikrobloga

Tak to jest jak biedaki maja dostep do zarabiania ot tak z mechaniki "ligowej" po 1-2 exy za crafty.

Jak GGG się w----i to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.

Zarabianie musi być schowane za ciężką inwestycją. Niech biedaki wracają do chaos recipe lub farmienia chrome/alt xD

#pathofexile
NewBlueSky - Tak to jest jak biedaki maja dostep do zarabiania ot tak z mechaniki "li...

źródło: comment_1614031334Bygsmu5C40Cvw9s2TRqswq.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NewBlueSky: ale o co chodzi? przeciez ggg w tej lidzie wpompowali milion exa w ekonomie albo juz nawet wiecej, to wiadomo ze za crafty ludzie beda chcieli hajs a nie 10c
  • Odpowiedz
Jak GGG się w----i to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.

@NewBlueSky: przecież harvest jest totalnie anty SSF mechaniką. Harvest w obecnej formie jest najbardziej gównianym syfem jakie GGG wprowadziło od dawna. To nie jest wina graczy że wykorzystują mechanike z gry xD
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: czo xD, chyba ci sie cos pomylilo, to nie gracz wymyslili system w ktorym nie da sie tradowac craftow bo nie oni sa developerami tylko GGG

po drugie przeciez juz w harvescie tradowalismy na tft, nie wiem czego ggg sie spodziewalo, problem sie bedzie tylko poglebiac, bo coraz wiecej ludzi bedzie chcialo tradowac crafty, a dsc nie jest przystosowane zeby 100k ludzi spamowalo "wtb r a life"
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: Przecież widać, że endgame to latanie tylko harvestu, ogólnie dodanie harvestu do core gry to jest żart, kilkadziesiąt exów wydasz i masz mirror item. Moim zdaniem powinni zrobić coś w stylu, że jak użyjesz remove, remove/add lub add craft to item powinien być związany z postacią albo zrobić, że max tier jaki możesz dostać to t3.
  • Odpowiedz
@Zerp: a czego mieli sie spodziewac. To wy czegos tu nie rozumiecie xD

GGG nie chce zeby byl trade harvestu w grze. Kazdy kto chce moze tradowac na zasadzie przekazania itemków i robi to na własne ryzyko. Koniec omówienia.

Teraz problem jest taki że plebs chciałby żeby wszystko było idealne i bezpieczne dla nich. Ich sprawa co robia ale niech nie placza ze to wina GGG
  • Odpowiedz
@Xollorenidbla: a czym ma byc engame. ja skoczylem grac po 2-3 tygodniach jak zabilem wszystkie bossy. i mam w------e.

To ze ktos sobie farmi itemki i wzmacnia postac, super. Wedlug mnie to bez sensu - czas do korzysci , a bez harvestu to jeszce bardziej bez sensu.
  • Odpowiedz
@Lrrr: nikt ich nie zmusza. Ja pierwsze crafty sam wykorzystywałem. Tylko plebs nie rozumie ze zeby wyciagac prawdziwa uzytecznosc trzeba umiec craftowac i wykorzystac inne mody poza remove i augment.
  • Odpowiedz
@Lrrr: mi tam sie podoba osobiscie, lubie crafcic w ten sposob bo deterministycznie tworzysz taki item jaki chcesz a przy okazji mozesz nachapac sie exow za free xD
  • Odpowiedz
@Zerp: dodawali go bo jest potrzeba zeby zrobic crafting mniej losowy. A jesli plebs nie umie sie zachowac to niech go znerfia. mam w------e, ja nie potrzebuje harvestu zeby zrobic engame bossy i skonczyc grac po max miesiacu w dana lige.
  • Odpowiedz
@Zerp: w sensie mi sie harvest tez podoba, mowie ze pierwsze crafty z harvesta sam wykorzystywalem. zle to opisalem. A pozniej sie dowiedzialem ze agument chodza za 1-2ex.

rozumialem jak to dziala i pogodzilem sie ze to nie jest system z gry. A placzki juz sie zesraly na reddicie.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky:

GGG nie chce zeby byl trade harvestu w grze.

Który i tak jest, tylko upierdliwy.

Kazdy kto chce moze tradowac na zasadzie przekazania itemków i robi to na własne ryzyko.
  • Odpowiedz