Aktywne Wpisy
JoMaHaa +425
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
robert5502 +303
Rosjanie i Białorusini będą mogli startować na olimpiadzie w Paryżu. Czeski magazyn Reflex proponuje takie stroje.
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
Jak GGG się #!$%@? to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.
Zarabianie musi być schowane za ciężką inwestycją. Niech biedaki wracają do chaos recipe lub farmienia chrome/alt xD
#pathofexile
I opisuja ze to #!$%@? mechanika. A to nie GGG ja wymyslilo tylko gracze i teraz wyzywaja GGG za to.
Biedaki to robia i pozniej daja takie bezmyslne komentarze bo dostali szanse na zarobek i ja abusuja.
@NewBlueSky: przecież harvest jest totalnie anty SSF mechaniką. Harvest w obecnej formie jest najbardziej gównianym syfem jakie GGG wprowadziło od dawna. To nie jest wina graczy że wykorzystują mechanike z gry xD
po drugie przeciez juz w harvescie tradowalismy na tft, nie wiem czego ggg sie spodziewalo, problem sie bedzie tylko poglebiac, bo coraz wiecej ludzi bedzie chcialo tradowac crafty, a dsc nie jest przystosowane zeby 100k ludzi spamowalo "wtb r a life"
GGG nie chce zeby byl trade harvestu w grze. Kazdy kto chce moze tradowac na zasadzie przekazania itemków i robi to na własne ryzyko. Koniec omówienia.
Teraz problem jest taki że plebs chciałby żeby wszystko było idealne i bezpieczne dla nich. Ich sprawa co robia ale niech nie placza ze to wina GGG
To ze ktos sobie farmi itemki i wzmacnia postac, super. Wedlug mnie to bez sensu - czas do korzysci , a bez harvestu to jeszce bardziej bez sensu.
@Xollorenidbla: chris mowil wiele razy nie bedze soulbound itemow w grze
rozumialem jak to dziala i pogodzilem sie ze to nie jest system z gry. A placzki juz sie zesraly na reddicie.
Który i tak jest, tylko upierdliwy.
Co jest #!$%@?.
To może wymuśmy też free looting w każdym
@NewBlueSky: xD przecież to jest jedyna opcja na crafting endgame itemów. Co mam sie bawić w "chaos spam" przez harvest? xD Wyzywasz ludzi od plebsu a sam szydzisz z ludzi którzy wykorzystują mechanikę w najbardziej wydajny sposób który jest zwyczajnie #!$%@? xD
@Zerp: Harvest ma za wiele problemów i power creep który wprowadzi jest tak gigantyczny, że to zostanie sprowadzone do currency wcześniej
@Elec: co do party to uwazam ze powinno sie je #!$%@?, bo daja nieuczciwa przewage w porownaniu do gry solo. Wlasnie dlatego nie oplaca sie grac w "grind endgame" w poe.
@Elec: to przyklad reddit jeczy o cokolwiek oni jecza. Skoro nie potrafia ich docenic. to ich odciac.