Aktywne Wpisy
123412341234 +549
Chciałem Wam pokazać na jakim poziomie są obecnie przegrywy. Jest to kolejny taki wpis. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób zobaczyło istotę tej sekty i jej członków.
źródło: 1000013604
Pobierz
Gmeras +762
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

Jak GGG się w----i to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.
Zarabianie musi być schowane za ciężką inwestycją. Niech biedaki wracają do chaos recipe lub farmienia chrome/alt xD
#pathofexile
źródło: comment_1614031334Bygsmu5C40Cvw9s2TRqswq.jpg
PobierzSorry ze wedlug was ich nie rozwalam xD nie bede odpowiadal na absurdy.
Moze sam zastosuje ta
Jak widać warto narzekać, choć efekty widać po długim czasie - trade przez ludzi, a nie dzięki wielkiemu game designie od GGG xD
"wykorzystujesz dwie techniki:
1. trade który pozwala ci
A cała gównoburza z płaczem o discord to inny temat. Po prostu plebsiaki mysla ze ma byc tak jak oni chca. Dlatego nie daje sie "randomowego zarobku" plebiaskowi. Jak beda musieli uzyc mózgu zeby wyfarmic 100 ex
Przeciętni gracze skorzystali z dobrodziejstw harvestu i powiedzmy dla uproszczenia, że stali się 2 razy silniejsi bo okazjonalne sprzedają crafty, czasem zrobią coś dla siebie. Ale ten top 1 czy
@wszystkie_loginy_zajete: o kolejny co czyta mi w myslach. Wiecie ze to jest idiotyczne, te wasze wymyslone historie które sa odwrotne do rzeczywistosci