Aktywne Wpisy

proweniencja +295

wypopekX +18
Najlepsze w tej nawijce o dezercji jest poziom degeneracji osiągnięty przez wykopków ze szczególnym uwzględnieniem spadkowiczów z #nieruchomosci. Już tłumaczę na czym ta degeneracja polega. W czasie każdego konfliktu zbrojnego istnieli ludzie, którzy się bali i uciekali nie czując w sobie potencjału na bohatera. Normalna ludzka sprawa. Te próby ucieczki kończyły się różnie, ale przyjęte było, że jest to raczej coś wstydliwego, co człowiek później ukrywa przed znajomymi i

Jak GGG się w----i to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.
Zarabianie musi być schowane za ciężką inwestycją. Niech biedaki wracają do chaos recipe lub farmienia chrome/alt xD
#pathofexile
źródło: comment_1614031334Bygsmu5C40Cvw9s2TRqswq.jpg
Pobierzprzekrecacie to co pisze i probojecie mnie zwalczac jakims przesuwaniem okna xD ja p------e. zal mi wgl odpisywac.
Znam techniki dyskusji, byc moze uzywacie ich podswiadomie ale ta rozmowa obraza moja inteligencje.
@Elec: znowu przesuwanie okna, pokazywanie absurdu zeby wasz bezsens wydawal sie mnie glupi. Dlaczego wy jestescie tacy nijacy xD
źródło: comment_1614033397IpKi4dPno2jw334QwtbNpY.jpg
Pobierzharvest nie jest syfem, a to ze nie potrafisz craftowac wiecej niz jednego itemka na raz to nie moja wina. Bo nagle okazuje sie ze jak probujesz craftowac jeden konkretny item z konkretnym craftem w danym momencie to tylko 1% craftów jest użyteczna
@KrystJan: bo jakis plebs tutaj
@Xollorenidbla: dodajcie kolejne teorie. Pewnie nie mam kolegów, jestem gruby, nie mam zycia. co jeszcze?
wykorzystujesz dwie techniki:
1. trade który pozwala ci tradować itemy
2. ktoś wykorzystuje harvest na itemie który jest jego (dostał go w trade)
W jaki sposob jakakolwiek z tych mechanik jest przeciwko game designowi, szczególnie gd w poe?
@NewBlueSky: to nie jest przeciwko game designowi tylko jest c------m game designem że wymusza takie akcje na graczu.
przestancie sie wysilac z wymyslaniem glupich argumentow, bo jestem ponad nimi.
@NewBlueSky: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na żaden nie odpowiedziałeś tylko p--------z o przesuwaniu okna pozdro