Wpis z mikrobloga

Tak to jest jak biedaki maja dostep do zarabiania ot tak z mechaniki "ligowej" po 1-2 exy za crafty.

Jak GGG się w----i to znerfią Harvesta i dojebią SSF graczy i tyle z tego będzie.

Zarabianie musi być schowane za ciężką inwestycją. Niech biedaki wracają do chaos recipe lub farmienia chrome/alt xD

#pathofexile
NewBlueSky - Tak to jest jak biedaki maja dostep do zarabiania ot tak z mechaniki "li...

źródło: comment_1614031334Bygsmu5C40Cvw9s2TRqswq.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lrrr: ale wy jestescie glupi. przeciez napisalem ze harvest jest zajebiste. pluje na stary system craftingu.

przekrecacie to co pisze i probojecie mnie zwalczac jakims przesuwaniem okna xD ja p------e. zal mi wgl odpisywac.

Znam techniki dyskusji, byc moze uzywacie ich podswiadomie ale ta rozmowa obraza moja inteligencje.
  • Odpowiedz
@Lrrr: kazdy madrzejszy od ciebie to freethinker, to prawda, tak musi byc bo inaczej bys wyszedl na debila, co nie?

harvest nie jest syfem, a to ze nie potrafisz craftowac wiecej niz jednego itemka na raz to nie moja wina. Bo nagle okazuje sie ze jak probujesz craftowac jeden konkretny item z konkretnym craftem w danym momencie to tylko 1% craftów jest użyteczna

@KrystJan: bo jakis plebs tutaj
  • Odpowiedz
@Lrrr: okłamuj sie, na pewno ci to wyjdzie na dobre. Łatwiej stowrzyc iluzje niż odniesc sie do realizmu swiata i obiektywizmu wobec tego jaki on jest.

@Xollorenidbla: dodajcie kolejne teorie. Pewnie nie mam kolegów, jestem gruby, nie mam zycia. co jeszcze?
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: stary jeżeli uważasz, że odpalanie mapek z haxem na sprawdzanie czy jest harvest i sprzedanie tego na discordzie uważasz za dobre dla gierki to pozdrawiam pana inteligentnego xD
  • Odpowiedz
@Elec: to nie jest game design typie.

wykorzystujesz dwie techniki:
1. trade który pozwala ci tradować itemy
2. ktoś wykorzystuje harvest na itemie który jest jego (dostał go w trade)

W jaki sposob jakakolwiek z tych mechanik jest przeciwko game designowi, szczególnie gd w poe?
  • Odpowiedz
harvest w tej lidze w polaczeniu z beastami naprawde r----------l rynek, patrzcie co sie dzieje w 6w vaal regalia, za 70c masz ilvl100 shaper/crusader z 30q, 6l propka kosztuje 2ex chyba juz xD
  • Odpowiedz
@Lrrr: idea Chrisa wrecz daje blogoslawienstwo na umawianie sie na sprzedaz itemkow. Tak bylo caly czas, forum, poe.trade. Teraz jest trade na oficjalnej stronie poe.

przestancie sie wysilac z wymyslaniem glupich argumentow, bo jestem ponad nimi.
  • Odpowiedz
przestancie sie wysilac z wymyslaniem glupich argumentow, bo jestem ponad nimi.

@NewBlueSky: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na żaden nie odpowiedziałeś tylko p--------z o przesuwaniu okna pozdro
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: chodzi mi tylko o zwrocenie uwagi ze harvest ma "pewne" problemy ktore po tej lidze musza zostac poprawione, czy zrobia jakis trade z harvest orbami? imo nie.
  • Odpowiedz