Wpis z mikrobloga

@timeofthe: Przeciez to prawda. Typ się wziął z d--y zaczął sobie budowac kanał na ćpunie i jeszcze żebra. Biega w wolnym czasie za suchodolskim chyba się zakochał.
  • Odpowiedz
@ACE41: akurat dobrze że go gania z lasu. Niech ćpun sprząta po sobie butelki i śmieci to nikt nie będzie "na nim zarabiał". Z resztą ona też wzięła się z d--y i na nim CHCE zarabiać i dlatego ja to boli
  • Odpowiedz
@timeofthe: Przeciez to ewidentna próba zrobienia sobie kanału cudzym kosztem. Wszyscy żerują na Kononie ale widzę, że znalazł się gość , który zaczął żerowac na typie zaleznym od Krzyśka- ćpunie. Widać tak wygląda łańcuch pokarmowy. Gardze wszystkimi pijawkami które istnieją dzięki żerowaniu.
  • Odpowiedz
@ACE41: Dobrze robi gonić ćpuna niech nie myśli że jest panem tego świata. To jest rezerwat tam chodzą dzieci i nie powinny oglądać butelek lub gołej d--y majora i jego darcia. On przynajmniej coś robi w tej sprawie a nie tylko pieprzy pisaniem
  • Odpowiedz
@Luska99: Szkoda tylko, że nikt nie widzi, że to robione jest pod publiczkę. Z reszta zajmowanie się jakimś narkomanem, który ziapa klej pokazuje kto ma jakie horyzonty. Jak dla mnie to może on się zaćpac na śmierć i mam to gdzieś , Ty to łykasz i się fascynujesz tym z innymi społeczniakami.
  • Odpowiedz