Wpis z mikrobloga

• 0
@Deska_o0 dobra wygrałeś, masz faktycznie super silna psychikę. W Polsce jest tylko 88% haha ale mało! Dlaczwgo mają wolność wiary, przecież jest ich tylko znikoma ilość, są w mniejszości tylko 88% to oni powinni się podporządkować nam! Ohhh wait....
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0 przecież to była taka zażarta walka o te 7% dla ciebie, nawet dane CBOS się nie liczyły.

@Deska_o0 ale wielkie szczęście! Kazdy ma swoją własną wolę i nic ci do tego.

@Deska_o0 dokładnie gwarantuje to konsytycja, ale widac wielki ból o to.

@Deska_o0 dokładnie wiesz o co chodzi (ʘʘ)
  • Odpowiedz
przecież to była taka zażarta walka o te 7% dla ciebie, nawet dane CBOS się nie liczyły.

@crest: to było prostowanie kłamstwa, żadna walka

ale wielkie szczęście! Kazdy ma swoją własną wolę i nic ci do
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0 starasz się mnie sprowokować i ciągle nazywasz kłamcą, a podałem tylko oficjalne dane. Pamiętaj, że wolność słowa, a oszczersrwa to jest różnica.

Później będziesz płakał, że chcecie tylko obrażać, fałszywie oskarżać ludzi i odwiedzać się w szpitalach.
  • Odpowiedz
  • 0
@Pierorzek obrażanie uczyć religijnym też się tego dotyczy.
Może w domu tak plujecie na inne osoby i religie, ale nawet w wątku o wolności słowa nie pozwolę na coś takiego, na takie słownictwo oraz kłamstwa. Żegnam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0 zawsze jak człowiek napisze coś na tym portalu i lewakom twojego pokroju się to nie spodoba, musi zostać obrzucony gównem.
Dlaczego nie potraficie rozmawiać na poziomie? Tylko kłamstwa i obelgi. Do tego nie potrafisz zrozumieć, że nawet w konstytucji jest zapisane o wolności wiary i słowa, do tego wyśmiewanie się z liturgii, tak wygląda wolność słowa według lewactwa. Prosiłem cię, żebyś mnie nie oskarżał bezpodstawnie, tak więc żegnam skoro poza
  • Odpowiedz