Wpis z mikrobloga

@BarkaMleczna: pobieznie przeczytalem co ludzie tam wypisywali i sa chyba 3 obozy:
1. Nikt nie kaze brac tarasu wiec spoko
2. Powalilo patodewelopera z tym tarasem
3. Nie jest sprecyzowane czy te 98m2 to taras plus mieszkanie czy sam taras
  • Odpowiedz
520tys za 50m2 mieszkanie na jakimś zadupczu pod Warszawa które jest 40KM od centrum? XDXDXD to już za Bialoleka można było za 550tys kupić 160m2 dom bliźniak na działce 600m2 w wysokim standardzie, z garażem, podłogowką etc i. być 20km od centrum...
  • Odpowiedz
  • 3
@BarkaMleczna widzę że w Nowym Dworze się tak pięknie rozkreciła deweloperka ze robią co chcą xD

Jakiś czas temu żona pokazywała mi ogłoszenie od tego dewelopera, na wyższych piętrach każą dopłacać do balkonu
  • Odpowiedz
@Idahoo: to akurat prawda, deweloperka sie rozkrecila w NDM. Za taki obieg rzeczy jest odpowiedzialny szanowny pan burmistrz z jego klika od dawna rzadzacy tym miastem. W tym mieście praktycznie nie ma niczego, a nowe bloki buduja sie w zaskakujacym tepie we wszelakivh miejscach.
O pardon, jako sukces elita przypisuje sobie basen. I na tym w sumie koniec. Nie zapowiada sie na zmiany, deweloperka dalej bedzie kwitla w NDM a
  • Odpowiedz
  • 1
@BillyGugu wiem, wiem, jestem z Górki, chociaż już od wielu lat nie mieszkam w Nowiaku. Chcieliśmy kupić mieszkanie na Dębince, ale w ciągu roku podrożały o 100 tys. za 85 metrów.

Z tym starostwem też niezłe jaja, śledzę sobie na bieżąco. Mój znajomy jest w radzie powiatu, ale chyba odpuszczę mu pytania o to głosowanie xD
  • Odpowiedz