Wpis z mikrobloga

@Masteriks: W końcu to VW... W Macanie silnik 2.0 jest ten sam co np. w Skodzie Superb ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Taka jest dzisiejsza motoryzacja. Sprzedają legendy a za plecami tną koszty żeby maksymalizować zysk.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: No jeżeli masz w dupie, że płacisz za znaczek Porsche a dostajesz zakamuflowaną Skodę to już Twój wybór. Zresztą nadchodzący "zielony ład" zakończy problem koni mechanicznych. Volvo już ogranicza fabrycznie prędkość samochodów do 180 km/h
  • Odpowiedz
@SpaceJazz: ty masz jakieś kompleksy gościu xD. To Porsche nie ma nic wspólnego ze Skodą, wspólny silnik to nie wszystko. Całe zawieszenie, nadwozie, jakość jego wykonania zewnątrz i wewnątrz to dwa różne światy. Silnik ma pracować i oddawać moc. Jak pokazały poprzednie wypusty VAGa jest sprawdzoną i elastyczną jednostką. Ciebie i mnie i tak nie stać na tego typu wóz, więc rozmowa o tym jest tym bardziej abstrakcyjna i przypomina
  • Odpowiedz
@Iskaryota: Ile miałeś w życiu samochodów marki Porsche ? Miałeś w ogóle jakieś ? Bo tak się składa, że ja miałem dwa. Ale jak się czerpie wiedzę z Auto-Świata i ma 18 lat to tak wyglądają te rozmowy wykopowe.
  • Odpowiedz