Aktywne Wpisy

bruhh +117
Mojej żonie zmarł dziś w nocy dziadek - alkoholik. Walił wóde od niepamiętnych czasów, totalnie nie ogarniał co się dzieje, nawet chyba nie był świadom, że ma wnuki i prawnuki. Całe życie miał w------e na rodzine, trzymali go tylko w chacie bo miał sporą rente górniczą, którą utrzymywał całą rodzine, bo reszta to lewusy. Nigdy nie był na żadnych rodzinnych uroczystościach, na naszym weselu, na jakiejś tam 18, na chrzcinach.. no miał
jz25 +14
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zauważyłem po wpisach na tagu, że jednak z Oculus Quest 2 jest najwięcej problemów.
Odnoszę wrażenie, że mój wybór Oculus Rift S był jednak trafny.
@kidi1: pęknięcia dotyczą paska elite, który można dokupić osobno. Podobno te nowe paski już nie pękają. Innych problemów z questem nie zauważyłem w internetach.
@somegoodguy_49: a co się stało z soczewkami? Wiem tylko, że są bodajże 3 rodzaje soczewek ładowane. O innym problemie nie słyszałem.
@Raffael: mnie jedynie w soczewkach denerwuje to, że łatwo się rysują, ale to podobno problem w każdym VR. Przelecę lekko szmatką z mikrofibry i jeb rysa, bo prawdopodobnie jakiś paproch był na szmatce ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przez to lewa soczewka jest u mnie nieźle zarysowana, ale na szczęście nie wpływa to na jakość obrazu
https://www.youtube.com/watch?v=gWzRFM0k2As&feature=youtu.be (wadliwe)
https://www.youtube.com/watch?v=IxXQ6ZnwTbo (prawidłowe).
W załączniku masz screena, jak mniej więcej wygląda tekst na tych goglach. Miesiąc+ bez gogli to uczucie przybliżone jakby coś w tobie pękło, niesamowity sprzęt ( ͡° ͜ʖ ͡°).
źródło: comment_161338959385nfHPJqhKJIjRRIsXiCLU.jpg
Pobierzźródło: comment_1613389940ac5vPFQMkpCeSraiJ6CRoM.jpg
PobierzPatrząc na gogle po lewej stronie obraz jest ok, jest tak jak na obrazku po prawej. Patrząc na prawą stronę obrazu jest tak jak na lewo, ale nie aż tak. Powiedziałbym, że jest nieznacznie bardziej rozmazany porównując do lewej strony w goglach i nie przeszkadza to. jakby było tak jak na obrazku po lewej, który dałeś, to odsyłałbym na
Od lat czyszczę swoje google mikrofibrą/czystymi wypranymi koszulkami z szafy (lol). 0 jakichkolwiek rysek.
Czy to questy,indexy,rifty,g2. Nigdy nie było w zasadzie żadnych rysek na soczewkach.
Quest 2 jest tandetnie wykonany pod każdym względem. Od plastiku i kontrolerów, do soczewek.
U mnie jest dead pixel na jednej soczewce. W zasadzie niewidoczny