Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +159
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
grzemiak +365
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
Nie dziękuję moderacji, która była prędka do usunięcia wczoraj jednego screena, choć nie było na nim nagości miejsc intymnych, ani wulgaryzmów, za to nie jest prędka do usuwania żywych kobiet z cycem na wierzchu i tag wgw lata po gorących. Nie dziękuję a__s, która nie raczyła nawet krótko i treściwie odpisać na pw na moją prośbę o tag autorski. Nie mam ochoty nawet ich oznaczać, żeby nie było, że się zesrają znowu o byle co XD I nie dziękuję tym, którzy te screeny zgłaszali.
Myślę, że nie ma co robić opisu odcinka. Zobaczcie sami i dajcie znać, jakie zakończenie Wy sami podejrzewaliście i czy uważacie moje zakończenie za dobre, czy złe ʕ•ᴥ•ʔ
Wołam @RiverStar, bo o to prosił xd
Zarys początku fabuły:
Umeraczyk Mirko to spokojny, wrażliwy chłopak z poczuciem humoru. Niestety, traci rodziców w tragicznym wypadku i zostaje sam w domu, na który ciężko zapracowali...Czy to wydarzenie odbije piętno na jego psychice? Czy chłopak sobie z tym poradzi? Czy da radę się utrzymać?
#umeraczykwsimsach