Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +581
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sijulejter +297
Wyskakiwać z plusów dla seniora.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: scaled_20251215_090356
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: scaled_20251215_090356
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
pojechałem dzisiaj do Media Mark i kupiłem sobie Airpodsy Pro. Zapłaciłem, rozpakowałem, podłączyłem i wszystko wydawało mi się w porządku i z ciekawości sprawdziłem ich numer seryjny na stronie apple i według niego gwarancja Apple jest do listopada, a przypominam mamy luty więc z tego co wiem powinna być do lutego + rok rękojmi Mediamarktu. Zadzwoniłem do apple i na infolini się dowiedziałem, że w takiej sytuacji słuchawki są prawdopodobnie po zwrocie i w momencie pierwszego kupna wystartowała gwarancja. Pan powiedział mi, że w takiej sytuacji najlepiej się wrócić i je zwrócić i kupić sobie w innym sklepie. Pojechałem, przedstawiłem sytuacje po czym usłyszałem jedynie że w systemie nie mają że były zwracane, oni zwrotów dokanałowych słuchawek nie przyjmują i tyle. Wkurzyłem się i jutro zamierzam zadzwonić do apple i im to wszystko opowiedzieć. Skoro w media nie było zwrotu to gdzie się podziały 3 miesiące gwarancji? Media dostało już od dystrybutora użyty sprzęt? Co myślicie, co robić?
#apple #airpods #airpodspro #mediamarkt #oszukujo
źródło: comment_1613073080cX21A46Wthy5s5wgGPlQLN.jpg
Pobierz