Wpis z mikrobloga

@neo_1995: każdemu zdarzy się opublikować głupstwo, nie bronię SLD czy Lewicy bo nigdy na nich nie głosowałem. Zwracam jedynie uwagę konfederatom (bo to oni w większości budują tag #bekazlewactwa) że całe pokłady beki znaleźć można na profilach liderów i czołowych działaczy tej zgrai. Począwszy od bosakowych opowiastek o upadłych aniołach oddziałowujących na świat realny poprzez anomalie, przez korwinowską 'lekką pedofilię" i denializm klimatyczny, braunowskich masonów i fałszywą plandemię, aż po
@Jestembogaty: Jeśli krzyknięcie **** na ulicy, to przemoc, to w takim razie państwo Polskie wg PiS to więzienie o zaostrzonym rygorze. Protest jest jak najbardziej elementem demokracji. Do wyborów mamy kilka lat, a Polska niszczona jest dziś tak drastycznie, że może nie być co zbierać do tego czasu. Poza tym liczne przesłanki wskazują na próby budowania państwa oligarchiczno-partyjnego na wzór Węgierski i Rosyjski, więc w uczciwość wyborów nie ma co
dlaczego większość wpisów spod tagu #bekazlewactwa dotyczy wypowiedzi jakichś nołnejmów lub zwykłych trolli podczas gdy feed Bosaka, Sośnierza, Brauna czy Winnickiego to o wiele większy #rakcontent? XD

@ghandi92: gdyż tak #bekazlewactwa dotyczy tzw. lewaków i lewactwa, gdy wymienione osoby są przedstawicielami konserwatyzmu, religilijności i nacjonalizmu

co najwyżej Bosakowi i Winnickiemu można zarzucić w lewo zwrotne spojrzenie na gospodarkę
@TenTypZez: Widziałem na wykopie, np. filmiki jak zatrzymali samochód z jakąś kobietą i dzieckiem w środku, a Margot urwał tylną wycieraczkę, jak krzyczeli, że chcą przewracać (ten samochód), pomazane przystanki, mury, kościoły, samochody z politykami w środku itd. I czym to się różni od nocy kryształowej?
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jestembogaty: ja nie przeczę że takie incydenty się zdarzały (choć prawie wszystkie tylko w Warszawie), z resztą wariatów nie brakuje. Jednak ludzie nie w takim celu szli na protesty, w zdecydowanej większości było bardzo spokojnie, we Wrocławiu też brak jakichkolwiek odpalow ze strony protestujących. Powiem więcej, ludzie byli na to bardzo wyczuleni i sami protestujący zgłaszali na policję wszelkie przypadki podejrzanych zachowan, bo spodziewali się prowokacji. Niestety się okazało, że poplecznicy