Wpis z mikrobloga

@mrczaja: skrytykuję, ale nie zaproponuję nic lepszego ( ͡° ʖ̯ ͡°) legion ma procesor bez zintegrowanej grafiki, co oznacza wyższy pobór baterii + jak zepsuje Ci się dedykowana, to nie będziesz miał na co przełączyć.Do tego w x-komie można kupić taki model za 3399 zł, niestety nie ma rat 0% - mówię mimo wszystko w ramach zobrazowania, żeby pokazać ile potencjalnie przepłacisz dając za niego 4000
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hanksters dzięki za podpowiedź. Decyzję chyba podejmę w poniedziałek. Dziś nie pracuje sprzedawca od HP a chcę się dowiedzieć czy zadziała mi voucher od HP i dopytać o co chodzi z tym zapisem:
Komputery nowe pochodzą z anulowanych zamówień HP bądź nadwyżek magazynowych. To produkty pełnowartościowe z certyfikatem jakości, pozbawione wad technicznych, przepakowane i oferowane z fabrycznym zestawem akcesoriów.
Jak to sprzęt powystawowy czy ze zwrotu to sobie go odpuszczę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bambaleon kupiłem pavilona z 1650ti w media Markcie za 3449 w ratach 0% i jest całkiem spoko. Z------m bo nie doczytałem że przed zakupem trzeba się zarejestrować do vouchera i nie dostanę zwrotu ()
  • Odpowiedz