Aktywne Wpisy
Maurelius +98
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
CipakKrulRzycia +294
#kanalzero #stomatologia #aborcja #gruparatowaniapoziomu Dlatego lepiej czasami się nie odzywać bo wszyscy mogą zobaczyć, żeś głupi
Czy religia w obecnym kształcie powinna być elementem zajęć szkolnych i czy katechizowanie polskich dzieci w obecnej formie ma w ogóle sens? Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5941659/czy-religia-w-szkole-ma-sens/
#religia #polska #szkola #edukacja #kultura #kosciol
Treść została ukryta...
Jeśli nie ma być etyki to religia powinna być jako ostatnia opcjonalna lekcja która nie
Stąd używanie przez Ciebie zamienni terminów chrześcijanin i katolik to zdecydowanie nieakceptowalne nadużycie - o ile zależy Ci na tym by być postrzegany jako twórca
Ostatnio obejrzałem twoją dyskusję z lesbą na Szymon mówi.
Co mi się rzuciło o ucho, że ty tam bardziej prowadzisz monolog niż druga osoba odpowiada. Dobrze by było trochę to zbalansować.
Wprawdzie nie subskrybuję cię, ale czasem coś obejrzę. Muszę powiedzieć, że ponad dwugodzinny odcinek z nihilistą obejrzałem naprawdę miło.
Podobało mi się to, że byłeś dociekliwy i nie odpuszczałeś.
@I_N_K_W_I_Z_Y_T_O_R: Dzięki, ale po paru słowach już widzę z kim mam do czynienia - dyskusja z tobą to i tak strata czasu.