Wpis z mikrobloga

@name_taken: ! Jedna z lepszych postaci, bo nieprzeszarżowana, ale pan aktor miał za uszami to mu najgłupszą możliwą śmierć bez żadnego kontekstu zafundowali :<

W 6 sezonie obawiam się problemu jak w GoT: domykania zbyt wielu wątków na przestrzeni jednego sezonu, więc biorę się za książki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@wislowunsz: j został oskarżony o molestowanie.

@Jeff: nom, ale nie w fikcyjnej rzeczywistości przedstawionej w serialu. Poza tym oskarżony czy skazany przez sąd? Debile jacyś od #metoo znowu się zesrali i r-------i kolejny serial
  • Odpowiedz
  • 0
@szpongiel : gdyby był skazany to byśmy rozmawiali o wyroku, a nie o utracie pracy. Nie wiem co zrobił i jaki dyskomfort w ekipie wprowadzał, ale jakbyś się znalazł z niechcianą ręką na dupie albo co gorsza w majtkach to pewnie byś inaczej patrzył na#metoo.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jeff: jeśli łapy z partyzanta pchał to już by sprawa w sądzie była. Wiadomo, że takie coś to przegięcie. Jednocześnie wiadomo, że #metoo trochę się zagalopował w robieniu z igły widły czy wręcz stawianiu fałszywych oskarżeń. Jak tu było to się chyba nie dowiemy. Ja jedynie czytałem, że namolne niedwuznaczne wiadomości na Messengerze pisał, aż do 2013 mu odkopali z różnymi kobietami. Oraz, że był gburem wobec kobiet,
  • Odpowiedz