Wpis z mikrobloga

@GlenGlen12: Lol. Pół roku temu nieco mniej wpakowałem w mieszkanie. Wkład własny + remont. Teraz mi się spłaca dopłacam miesięcznie około 200 PLN i za 10 lat mam mieszkanie za pół bańki jak się cena utrzyma ale dobra lokalizacja to pewnie drożej.
Taa słuchaj wykopków że nieruchomości to za duże ryzyko i leć w akcje.
  • Odpowiedz
@GlenGlen12: Kolego, nie namawiam do sprzedaży, ale wiesz, że to może spaść na poziom 30-40 USD, a jakby przebiło od góry 30 to poleci najprawdopodobniej na ok. 19? Takie gry są szalenie niebezpieczne i zawsze warto mieć stop loss, którego się potem nie przestawia, to podstawa - jak mówił Warren Buffet, pierwsza zasada to "nie tracić pieniędzy", bo potem bardzo trudno to odrobić. Coś tam jeszcze Ci zostało, może zastanów
Czarodziej101 - @GlenGlen12: Kolego, nie namawiam do sprzedaży, ale wiesz, że to może...

źródło: comment_1612392213O0o3XhuVqKldW3F8Z5wjub.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@GlenGlen12 hm ja się w gme bawilem pieniędzmi które można stracić, teraz na szybko to jakiś peny stock, rozłożyć to na kilka spółek, tonix dzis robi mi kolejne 20 procent, gilat satelita Network, vyne, wimi hologram, ablm. Coś znajdziesz i da się odzyskać te 60 procent do marca, przy obecnej pompie na giełdzie.
Jaguar healt, bio nano, szykują się do kolejnej wyceny.
  • Odpowiedz