Wpis z mikrobloga

Moje fake konto p0lki na Badoo

Kolejny eksperyment (a raczej badanie) w wykonaniu Lorda Blackpill_RAW-a Wielkiego.
Doszły do mnie informacje, że na #badoo jest mniejsza konkurencja ze strony pomazańców genetycznych niż na #tinder . W związku z czym łatwiej tam o #ruchanie R-U-CH-A-N-I-E.
Postanowiłem więc sprawdzić cóż to za śmiałkowie próbują swych sił na tej aplikacji, by dobrać się do soczystej pusi #p0lka .

Utworzyłem w tym celu fałszywe konto #rozowypasek 3,5/10 do inwigilacji tamtejszej społeczności. W przeciągu 10 minut od założenia konta licznik polubień wskazywał już 99+. Standard (,) Praktycznie z każdym przesuniętym w prawo mam match, i każdy pisze natychmiast. Tego się wszyscy spodziewaliśmy więc nie będę rozwijał. Ogólnie jako różowa można przebierać w chłopach jak menel w śmieciach.

1.To co zwróciło moją uwagę jako pierwsze to fakt, iż kobiecy profil widzi w darmowej wersji kto dał Ci polubienie. Męski nie. Twórcy aplikacji dobrze wiedzą, że #incel jak również #przegryw i inni desperaci będą w stanie wykupić płatne pakiety by gonić za tzipą. Jak kobieta widzi kto dał jej polubienie to jak ma wybrać brzydkiego niskiego mężczyznę skoro widzi, iż może porozmawiać z wysokim przystojniakiem? OVER

2. Kolejną rzeczą jest poziom samców których tam można spotkać.

Otóż większość (jakiejś 85%) to incele bądź low tier normictwo. Generalnie można ich przypisać do co najmniej 1 z poniższych kategorii:
-sub5 z twarzy, p0lackie okrągłe facjaty
-manleci sub180
-łysi, bądź zakolaki powyżej norwooda 2
Ogólnie odpady genetyczne których oceniam na 3-4,5/10. Powiem szczerze, że mogguje co najmniej 50% z nich a żadnym Alvaro nie jestem jak zresztą widzieliście. Poza tym ludzie zazwyczaj kompletnie nie potrafią robić zdjęć, żeby chociaż wyglądać trochę lepiej. Bo sporo można poprawić ujęciem. A oni nawet tego nie zrobili.

Reszta,czyli jakieś 10-14% to chadlite z twarzy z akceptowalnym wzrostem 180-190 cm.

Dopiero 1 topowy procent to chady których widać na zdjęciu ze wzrostem 190+. To o nich rywalizuje zapewne 90% użytkowniczek tej aplikacji ()

Ciekawą sprawą jest, że przeglądając profile, rozpoznałem na jednym z nich pewnego jegomościa którego kiedyś oceniałem na wypoku... Tak. To jeden z czołowych blackpillersów na naszym zacnym portalu - @Olaf2137 Ostatnio padły zarzuty, że nie jest chadem i sobie to wszystko ubzdurał... Otóż staje w jego obronie i stwierdzam, że z samej twarzy jest 7,5-8 na zdjęciach z Badoo. Nie widziałem go IRL, więc mówię tylko co widzę na monitorze. Nie jakiś gigachad z instagrama, tylko"normalne" rysy twarzy z dużo powyżej przeciętną masą kostną. Najlepszym przykładem podobieństwa jeśli chodzi o szczękę i podbródek to Jeff Seid. Aż tak. Więc pogódźcie się z tym, że to prawda iż Olaf jest w topie jeśli chodzi o męską populacje Badoo. I ja wystawiam mu certyfikat, gdyż na własne oczy widziałem jego konkurencję.

I to chyba tyle na dzisiaj ode mnie. Z fartem podrywacze ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
#podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpill #blackpillraw ##!$%@? #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #wychodzimyzprzegrywu
B.....W - Moje fake konto p0lki na Badoo

Kolejny eksperyment (a raczej badanie) w ...

źródło: comment_1612368226zom9rLuivXgRPbClU5zJoJ.jpg

Pobierz
  • 121
  • Odpowiedz
@VirginLoser: Mi sporo osób dziękuję za to co robię. Nawet pod tym wpisem.

Komu ja niby ryję beret? Bo mówię prawdę jak wygląda rzeczywistość? Jak mi nie wierzysz to zrób fake konto i sam skonfrontuj moje poglądy z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
z jednej strony to w #!$%@? destrukcyjne dla psychiki, ale no takie są realia...

@mackned: Czyli wolisz usłyszeć, że każdy odnajdzie swoją "drugą połówkę pomarańczy" i będzie żyć długo i szczęśliwie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Po takie gówno--rady to odsyłam do babci, nie do mnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LilyOfTheValley: Też tak uważam. Przegrywy i redpillersi widzą tylko, że kobieta ma duuuuży wybór, ale co to za wybór? Grzebiąc w śmieciach nie znajdziesz diamentów, tylko ciągle śmieci ¯_(ツ)_/¯ I to samo w drugą stronę.

@AstraLavistA_Baby: Szkoda że przeciętny facet nie ma żadnego wyboru
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Zgadzam się z tobą i nie zgadzam. Generalnie aplikacje randkowe to #!$%@? sposób na pozwanie loch i jeśli nie jesteś chadem albo semichadem to gówno zdziałasz, ale w realu (rzeczywistości która od roku umarła i nie zapowiada się żeby było lepiej) to będąc przeciętniakiem wyrwiesz jakąś niezłą dupeczkę.

Ale nawet chad na portalach randkowych marnuje swój potencjał bo co gościu 8-9/10 wali juleczki 6/10? Wow. To tak jakbym walił
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 24
dla mnie ta kobieta jest 8/10. Wstawiasz modelki i się dziwisz że komuś kuśka stanęła xd

@Pierorzek: hahahhaha. I potem takie matołki jak Ty piszą:

Ej mordo. Ruchałem modelkę a sam jestem 5/10 heheh

Takie jak ona chodzą po ulicy. W Warszawie co 2 tak wygląda. Modelką nie zostaje Zbyszarda z ulicy. Co za dzbany z Was. Nauczcie się oceniać. Chyba, że serio masz tak niskie standardy. No zapomniałem- większość
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: najlepszym wyznacznikiem tego jak bardzo jesteśmy straceni jest dolna strona portalu showup gdzie zwykle są kobiece odpadki ale no takie już największe z największych XD a mimo to zawsze znajdzie się tam cała masa typów którzy marzą o jakiekolwiek interakcji i są wiele w stanie zrobić za kilkusekundowe pokazanie kobiecego cycka
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: to kwestia gustu. Jedni lubią małe piersi a dla innych kobieta z małym biustem jest absolutnie nieatrakcyjna. Nie ma jednego wzoru według którego można oceniać czyjeś piekno. Dla niektórych locha 200kg może być ideałem piękna, albo łysa alternatywka.

Nie uważam, by co druga dziewczyna na ulicy miała taki typ urody. Chciałbym żeby tak było.

Dla Ciebie 3/10 dla innych może być
  • Odpowiedz