Aktywne Wpisy
Cieple_Mleko +2
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
Zamroczony +113
Kolejny eksperyment (a raczej badanie) w wykonaniu Lorda Blackpill_RAW-a Wielkiego.
Doszły do mnie informacje, że na #badoo jest mniejsza konkurencja ze strony pomazańców genetycznych niż na #tinder . W związku z czym łatwiej tam o #ruchanie R-U-CH-A-N-I-E.
Postanowiłem więc sprawdzić cóż to za śmiałkowie próbują swych sił na tej aplikacji, by dobrać się do soczystej pusi #p0lka .
Utworzyłem w tym celu fałszywe konto #rozowypasek 3,5/10 do inwigilacji tamtejszej społeczności. W przeciągu 10 minut od założenia konta licznik polubień wskazywał już 99+. Standard (╯︵╰,) Praktycznie z każdym przesuniętym w prawo mam match, i każdy pisze natychmiast. Tego się wszyscy spodziewaliśmy więc nie będę rozwijał. Ogólnie jako różowa można przebierać w chłopach jak menel w śmieciach.
1.To co zwróciło moją uwagę jako pierwsze to fakt, iż kobiecy profil widzi w darmowej wersji kto dał Ci polubienie. Męski nie. Twórcy aplikacji dobrze wiedzą, że #incel jak również #przegryw i inni desperaci będą w stanie wykupić płatne pakiety by gonić za tzipą. Jak kobieta widzi kto dał jej polubienie to jak ma wybrać brzydkiego niskiego mężczyznę skoro widzi, iż może porozmawiać z wysokim przystojniakiem? OVER
2. Kolejną rzeczą jest poziom samców których tam można spotkać.
Otóż większość (jakiejś 85%) to incele bądź low tier normictwo. Generalnie można ich przypisać do co najmniej 1 z poniższych kategorii:
-sub5 z twarzy, p0lackie okrągłe facjaty
-manleci sub180
-łysi, bądź zakolaki powyżej norwooda 2
Ogólnie odpady genetyczne których oceniam na 3-4,5/10. Powiem szczerze, że mogguje co najmniej 50% z nich a żadnym Alvaro nie jestem jak zresztą widzieliście. Poza tym ludzie zazwyczaj kompletnie nie potrafią robić zdjęć, żeby chociaż wyglądać trochę lepiej. Bo sporo można poprawić ujęciem. A oni nawet tego nie zrobili.
Reszta,czyli jakieś 10-14% to chadlite z twarzy z akceptowalnym wzrostem 180-190 cm.
Dopiero 1 topowy procent to chady których widać na zdjęciu ze wzrostem 190+. To o nich rywalizuje zapewne 90% użytkowniczek tej aplikacji (。◕‿‿◕。)
Ciekawą sprawą jest, że przeglądając profile, rozpoznałem na jednym z nich pewnego jegomościa którego kiedyś oceniałem na wypoku... Tak. To jeden z czołowych blackpillersów na naszym zacnym portalu - @Olaf2137 Ostatnio padły zarzuty, że nie jest chadem i sobie to wszystko ubzdurał... Otóż staje w jego obronie i stwierdzam, że z samej twarzy jest 7,5-8 na zdjęciach z Badoo. Nie widziałem go IRL, więc mówię tylko co widzę na monitorze. Nie jakiś gigachad z instagrama, tylko"normalne" rysy twarzy z dużo powyżej przeciętną masą kostną. Najlepszym przykładem podobieństwa jeśli chodzi o szczękę i podbródek to Jeff Seid. Aż tak. Więc pogódźcie się z tym, że to prawda iż Olaf jest w topie jeśli chodzi o męską populacje Badoo. I ja wystawiam mu certyfikat, gdyż na własne oczy widziałem jego konkurencję.
I to chyba tyle na dzisiaj ode mnie. Z fartem podrywacze ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpill #blackpillraw ##!$%@? #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #wychodzimyzprzegrywu
Komu ja niby ryję beret? Bo mówię prawdę jak wygląda rzeczywistość? Jak mi nie wierzysz to zrób fake konto i sam skonfrontuj moje poglądy z rzeczywistością.
Komentarz usunięty przez autora
@mackned: 3/10 za norwoodowstwo i fryz na subhumana. Jakby naprawił włosy to mógłby dobić do 5
@mackned: Czyli wolisz usłyszeć, że każdy odnajdzie swoją "drugą połówkę pomarańczy" i będzie żyć długo i szczęśliwie? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Po takie gówno--rady to odsyłam do babci, nie do mnie.
@mackned: Nie jest to heroiczny wyczyn tak po prawdzie (ʘ‿ʘ)
@AstraLavistA_Baby: Szkoda że przeciętny facet nie ma żadnego wyboru
Ale nawet chad na portalach randkowych marnuje swój potencjał bo co gościu 8-9/10 wali juleczki 6/10? Wow. To tak jakbym walił
@Pierorzek: hahahhaha. I potem takie matołki jak Ty piszą:
Takie jak ona chodzą po ulicy. W Warszawie co 2 tak wygląda. Modelką nie zostaje Zbyszarda z ulicy. Co za dzbany z Was. Nauczcie się oceniać. Chyba, że serio masz tak niskie standardy. No zapomniałem- większość
Nie uważam, by co druga dziewczyna na ulicy miała taki typ urody. Chciałbym żeby tak było.
Dla Ciebie 3/10 dla innych może być