Wpis z mikrobloga

https://dziennikpolski24.pl/wisla-krakow-straci-bukse-i-nic-nie-zarobi-na-transferze-tomasz-jazdzynski-wisla-zostala-zwyczajnie-naciagnieta-302-2021/ar/c2-15423619

Mocny wywiad z Jażdżyńskim. Ogólnie to j---ć Buksę w dupę tak starego jak i młodego, frędzel okazał się być najemnikiem najgorszego sortu, a dmuchaliśmy i chuchaliśmy na niego jak na wybrańca, k---a jego mać.
#wislakrakow
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joolekk: W ogole r---------a mnie to, jak ktoś wnosi argument że KLUB UMUWIŁ SIEM Z BUKSOM NIEPEŁNOLETNIM TO NIE MA RANCJI BYTU, k---a, 17 latek może iść do pierdla jak dorosły, a biznesowo się nie może umówić? W ogóle fragment o tym, że po klipie promującym kontrakt 2023 Kuba odwoził frędzla do domu i dostał zapewnienie, że frędzel wie na co się z klubem umówił. No co za bezczelny gnój,
  • Odpowiedz
@borzug: Stary Buska to kawał uja reszta buca. Olek pogra w "Milanie" czy innym "Leeds " i po 3 latach wróci do Lechii (oczywiście bez urazy). W 100 % popieram zarząd. Myślę że mają nauczkę.
  • Odpowiedz
@borzug: Buksa zrobił z siebie pośmiewisko. Poniekąd klub też, ponieważ dał zawodnikowi dużą podwyżkę za obietnicę przedłużenia "na gębę".

Cóż, trzeba się go pozbyć jak najszybciej, bo nie potrzeba nam zakłamanych typków w kadrze.
  • Odpowiedz
@4lord: W pewnym sensie jednak rozumiem klub, przeciez Buksa to byl synus najukochanszy, ktorego Wisla promowala i opiekowala sie nim jak mogla. To jak noz w plecy.
  • Odpowiedz
@borzug: ale też powiedzmy sobie szczerze, 17-18latek to nieznający życia gówniarz. Szczególnie taki któremu żyje się jak pączek w maśle. Ktoś musiał wyrobić w nim przekonanie, że jak nie podpisze z Wisłą, to podpisze z kimś dużym. A prawda jest taka, że te 5mln euro za 18letniego utalentowanego napastnika, ktokolwiek z Zachodu by wyłożył bez większego mrugnięcia okiem (patrz Piątkowski z Rakowa).
  • Odpowiedz
@joolekk: Dlatego tym bardziej nikt nie spodziewałby się po gnoju aż takiego wyrachowania. No ja jestem w szoku, że ten grzeczny, ułożony, poukładany nasz ulubiony chłopczyk okazał się być taką kupą moralnego gówna.
  • Odpowiedz
@borzug: Tak po ludzku to zawiodłem się na Buksie. Dobrze, że pan Jażdżyński w końcu powiedział jak było. Ewidentnie chcieli ugrać na Wiśle jak najwięcej. Przypominam, że Olo kasuje nas na 40 tysięcy miesięcznie.
Wisła poradzi sobie bez tego hajsu za Bukse. Lepiej biednie ale z zasadami i honorem
  • Odpowiedz
A niech s---------ą. Typ na razie jest nawet jak na ekstraklasę słaby. Jak zacznie łapać kontuzje to będzie miał problem żeby zostać średniakiem w ekstraklasie.
  • Odpowiedz