Disturbia00
20
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
dge22
@Disturbia00: Szkoda chłopaka. Zakochał się w ładnej dziewczynie. Może nie do końca poukładanej, ale urodziwej, a po x czasie wychodzi takie coś... Karol, jeśli to czytasz, to wiedz, że to też po części Twoja wina, bo mogłeś jej przemówić do rozsądku.
32
6772
@Disturbia00: to robią z człowiekiem kompleksy właśnie, Werka to ogólnie piękna dziewczyna
21
Disturbia00
@zmasowanyatak: Po chłopakach w Ekipie widać, że wolą naturalne dziewczyny, jak wersow po raz pierwszy powiększała usta to żadnemu z chłopaków oprócz Tromby nie podobała się jej metamorfoza, wręcz mówili ze ma kaczy dziób
13
z.....k
z.....k
@Disturbia00: i serio są faceci co wolą taką napompowaną jak po prawej? Dżizas...
11
M.....2
M.....2
8
Disturbia00
@ti_na: Ewidentnie przy nosie coś majstrowała bo jest zupełnie inny, ale operacji nie miała bo wtedy przez pare tygodni nosiłaby opatrunek i byłoby wiadomo, wiec może jakaś korekta kształtu falami radiowymi/ albo kwasem hialuronowym
7
ti_na
ti_na
@Disturbia00: a z nosem co jej się stało? też poprawki czy kwestia zdjęcia?
4
P.....a
P.....a
@Disturbia00: ale ładna
3
Disturbia00
@Prusinka: Która wersja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
ti_na
ti_na
@zmasowanyatak: tia, serio pytam, bo niedawno w jakimś tam odcinku z dziewczynami padło pytanie do Wery o jej zabiegi upiększające i nic o nosie nie było :P
2
klaudiaa2105
@Disturbia00: i ona mówi ze tylko usta robiła
2
na100pomyslow1wypali
@klaudiaa2105: @ksanaru: >nie pamiętam dokładnie, wiem tylko że jej to mocno ograniczało mimikę i biedna była załamana, bo posłuchała ' specjalisty '

Uśmiech sobie popsuła, bo jejku jejku, tam sie z marszczki zrobią.
2
ksanaru
@klaudiaa2105: no to prawda, nie mówię że jest inaczej, napisałam tylko że wymieniła więcej rzeczy niż zostało napisane w wypowiedzi :D
2
Disturbia00
@praur3e: Tak, miałam na myśli podanie botoksu w miesnie śmiechu żeby spłycić zmarszczki mimiczne albo zapobiec ich powstawaniu- o tym zabiegu wersow mówiła ze namówiła ją kosmetyczka
1
Chopin_fapu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
z.....k
z.....k
@ti_na: no serio pytasz? (ⴲ﹏ⴲ)/
0
marausz
@Disturbia00: Prawa fujka
0
nammah
nammah
@Disturbia00: sliczna ♥
0
ksanaru
@klaudiaa2105: nie tylko, mówiła też że zgodziła się na coś przed stanami, nie pamiętam dokładnie, wiem tylko że jej to mocno ograniczało mimikę i biedna była załamana, bo posłuchała ' specjalisty ' xD no i chyba ma permanentne brwi, albo coś p-------m
0
Disturbia00
@ksanaru: Botoks to był, żeby miesnie śmiechu osłabić
0