Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Szukam pracy jako frontend/JavaScript/React Developer, więc jakby ktoś mnie chciał polecić w pracy i zgarnąć z tego jakiś hajs to zapraszam na PW :D.
Po krótce o mnie: łącznie ponad 4 lata komercyjnego doświadczenia, w tym ok. 2.5 react, prawie rok Angular(w poprzedniej pracy tylko w tym robiłem, ale wolalbym w reakcie pisać), node.js też trochę używałem.
Lokalizacje to Katowice i Kraków, ale zdalnie może być oczywiście cała Polska (poprzedni rok robiłem cały czas zdalnie).

#pracait #frontend #webdev
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@x134xvb: kto powiedział, że szukam pracy tylko przez wykop? Ofert jest dużo, o to się nie muszę martwić, po prostu za polecenia pracowników są niemałe pieniądze, więc czemu ktoś miałby nie skorzystać?
  • Odpowiedz
@x134xvb: U mnie mają IPBox bo w sumie robimy pracę innowacyjną (ja się za to nie zabieram, za duże ryzyko moim zdaniem :D). Najgorzej że w zeszłym roku drugi próg mnie zaskoczył a 32% to już jest masakra... Ale w tym tygodniu wyklikam sobie liniówkę i bedzie git. Tak czy inaczej to 12k+ na rękę to tak czy inaczej bardzo przyjemna stawka. Ale fakt faktem, to złodziejstwo.
  • Odpowiedz