Aktywne Wpisy

jbiccc +10
Mirki, potrzebuję zimnego prysznica. 9 lat związku, 2 dzieci (7 lat + 6 miesięcy), wyprowadziła się do matki (28 lat), bo poznała 21-letniego gówniarza który nagle jest bardziej godny zaufania ode mnie, bardziej emocjonalnie ją docenia (śmiechłem), nagle też dowiedziałem się że od wielu lat mnie nie kochała i się do mnie zmuszała. Że potrzebuje sama ze sobą zacząć być szczęśliwa i taka była początkowo proza wyprowadzki, że mnie już nie kocha

annlupin +25
ciekawe co tam na nocnej
źródło: annlupin34098
Pobierz

W 1990 nadal będą emeryci (tylko więcej) oraz
Komentarz usunięty przez autora
@monarchista W Holandii drogo? Byłem tam "wakacjach" i do cen w PL to tanio w uj....
@nimnul: hmmm... tak sobie myślę, że średnia długość życia mężczyzn w Polsce to ok. 74 lata. Także nawet jakby nawet dostawał te ok. 2000 zł to możliwe, że nie dostałby tyle ile wpłacił przez te prawie 50 lat pracy, a co dopiero przy tych 600 zł. Jakoś dziwnie zakładamy, że na emeryturze będziemy żyć tyle ile pracowaliśmy xD
@ludwikVwazon: xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Do 2025 trzeba będzie łącznie do ZUS trzeba będzie dołożyć 400 mld (niech będzie 80 mld rocznie). W 2025 roku rocznik 1990 będzie miał 35 lat. Wyobraź sobie, ile trzeba będzie dokładać w 2055.